Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 12 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 12 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 12 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 12 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 52 minutami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 10 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 12 hodinami
Maková náplň
lucyb před 14 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 14 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 14 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 16 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 17 hodinami
Tématické fráze:
marinada na veprove maso,
červené fazole recept,
jak upravit lososa,
country fazole recept,
country recepty,
vepřové maso country,
super recepty z vepřového masa,
vepřové country maso,
jak upravit žampiony,
marinády na maso,
vepřové country,
veprova panenka marinada,
marináda na vepřovou panenku,
recepty maso,
marinády na vepřové maso,
jak se dela marcipan,
co z vepřového masa,
výborná marináda,
vyborna marinada na maso,
country fazole
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
rajče,
cibulka jarní,
fazole červené ve slaném nálevu,
nať petrželová,
marináda
Komentáře (41)