Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 23,51 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Hotovou cibulku posypeme hladkou moukou, dobře prosmahneme a zalijeme studeným vývarem. Provaříme a dochutíme solí a pepřem. Tepelně opracované maso vložíme do omáčky prohřát.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Moje poznámka
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 1 hodinou
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
pavelale před 40 minutami
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 1 hodinou
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 2 hodinami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 2 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 2 hodinami
Jarní cibulková
Fitulka před 4 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 6 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
uzené s cibulovou omáčkou,
tepelně opracované uzené,
cibulový přeliv na maso,
moukové noky,
uzený maso s cibulovou omáčkou,
přeliv na uzené maso,
uzené na cibuli,
uzené maso s cibulovou omáčkou,
uzené s cibuli,
musí se moravské uzené vařit,
vařit tepelně opracované maso ?,
tepelně opracované uzené maso,
uzene tepelne opracovane,
cibulové třené noky,
reliš z červené řepy,
koupené tepelně opracované uzené maso,
uzené maso s přelivem,
uzené recept,
cibulovy preliv omáčka k masu,
uzené na cibulové omáčce
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
cukr,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový,
olej,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0