Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 106 kJ / 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,57 g |
Tuky | 48,72 g |
Vláknina | 5,86 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 62,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází z knihy Vaření s Čirinou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2013 15:57
1. 10. 2010 09:56
30. 9. 2010 14:24
4. 9. 2010 14:09
4. 9. 2010 08:34
4. 9. 2010 01:13
3. 9. 2010 20:44
Díky za body, ačkoli v tomto případě jsem jen zprostředkovatel, interpret a konzument + fotograf .
3. 9. 2010 20:20
3. 9. 2010 20:18
Máš to krásné+
3. 9. 2010 20:13
3. 9. 2010 20:06
3. 9. 2010 19:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 10 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 20 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 24 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kvíz na téma tradiční dorty: Znáte je opravdu dobře? Vyzkoušejte svoje znalosti
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: tousty do trouby zapečený hermelín s brusinkami zapečená bageta s hermelínem zapečené toasty s hermelínem zapečené tousty v toustovači tousty s hermelínem a brusinkami toust s hermelínem a brusinkami tousty zapečené bageta s hermelinem a brusinkami zapečené bagetky s hermelínem zapečené tousty cirina recepty hermelínová omáčka tepla brusinkova omáčka zapecene vegetarianske tousty zapečené bagety s hermelínek a brusinkami toast s hermelínem bratislavské rohličky čirina toasty s hermelínem a brusinkami zapečené tousty s brusinkami
Suroviny: chléb toustový, sýr hermelín, kompot brusinkový, víno červené, pomeranče, skořice, pepř černý, solamyl
Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrjg
12 názorů