Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fusilli s tuňákem a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 592 kJ /
620 kcal
Bílkoviny20,72 g
Tuky2,20 g
Vláknina10,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy125,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Rajčata spaříme a oloupeme. Cibuli a česnek nasekáme na jemno, osmahneme na olivovém oleji a po chvíli přidáme nakrájená rajčata. Krok 2: Osolíme, ochutíme bylinkami, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a necháme dusit aspoň 15 minut, aby se omáčka provařila a chutě spojily. Krok 3: Poté přimícháme odkapanou konzervu tuňáka a uvařené těstoviny a už jen lehce prohřejeme.

Zveřejněno 5. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fusilli s tuňákem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrmz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fusilli s tuňákem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrmz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Tématické fráze:
fussili, co s tuňákem, fussili tunak, fisilli, fisili, fussilly, fuslli, zapečené fusilli, co je fussili, testoviny fusily, těstoviny fussily, fussily, co je to fussily, fusily salát se sušenými rajčaty, fusilli jídlo, fussili recept, dietní fusilli mleté, fussili co je, vrtulky s tuňákem, co to je fussily

Suroviny:
těstoviny fusilli, tuňák ve vlastní šťávě, rajče, cuketa, cibule, česnek, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu