Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opražíme narezanú cibuľu, vmiešame papriku a pridáme narezané podpňovky. Dusdíme 20 minút a pridáme cuketu narezanú na polkolieska.
Krok 2: Osolíme, okoreníme a dusíme ešte 10 minút. Dochutíme sójovou omáčkou. Podávame s chlebom.
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavková směs s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O80G
Moje poznámka
Václavková směs s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O80G
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 28 minutami
Bublanina
Levandule35 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 1 hodinou
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 3 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 3 hodinami
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 5 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 5 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 5 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 5 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 6 hodinami
Tématické fráze:
václavková omáčka,
kuchařka on line,
recepty z cukety,
václavková pochoutka,
recepty s cuketou,
topinková směsz václavek,
václavkováomáčka,
vaclavkova pomazanka,
mleta smes s cuketou,
omačka vaclavkova,
směs s cuketou
Suroviny:
houby václavky,
cuketa,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (3)