Václavkové rizoto

tejaja Kuchařka: tejaja

Houby 0 názorů

Suroviny

500 g václavek
1 paprika
2 řapíky celeru
1 hrnek rýže
olej
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme na tenké plátky nakrájané stonky zeleru.

  2. Pridáme narezané podpňovky (václavky) a za stáleho miešania cca 2 min restujeme.

  3. Prisypeme ryžu, pridáme čierne korenie a soľ a zalejeme vodou (množstvo ako na obyčajnú ryžu). Zakryjeme a dusíme, kým ryža nie je mäkká.

  4. Potom pridáme narezanú papriku a ešte 5 min podusíme.

  5. Odstavíme z ohňa a zakryté necháme 10 min postáť. Až potom podávame.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Václavkové rizoto

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: václavkové ryzoto

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít