Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínové bochánky

Hermelín nemusíte pouze nakládat nebo z něj dělat pomazánku. Zkuste z něj připravit křupavé bochánky se šunkou. Chutnají výborně teplé i studené, proto s nimi potěšíte nejen rodinu k obědu či večeři, ale také máte skvělé pohoštění třeba k pivu.

Hodnocení receptu je 5,0 (96×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

15. 11. 2010 21:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 258 kJ / 1 018 kcal
Bílkoviny86,01 g
Tuky66,00 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 3,33 g
Sůl8,42 g
Sacharidy18,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když nejsou sýry moc zralé a máte rádi hodně sýrovou chuť, dají se udělat ze 3 Hermelínů, jen se bude muset přidat víc strouhanky.

Dají se jíst i studené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate

16. 11. 2010 11:55

Moc hezký recept.Jen si říkám, že je zkusím upéct v troubě v silikonové formě na muffinky.Děkuji:-K za inspiraci mysulko.

pes.filipes

16. 11. 2010 11:30

hmmm...tak to je luxusní! Hermelíny miluju (kdo ne:-p). Ale proč takové recepty nacházím naschvál, když se chystám hubnout? ;-(:-)

mirca75 mirca75

16. 11. 2010 11:10

Mysulko:-), bochánky vypadají opravdu velmi jedle:yes:, jen se zeptám. Myslíš, že bych je mohla dělat bez "obalení" v troubě na plechu? Moc smažená jídla nejíme a tak tak dělám i karbanátky jako přírodní, jen pečené v troubě:-8. Ale tyhle Tvé, bych vyzkoušela moc ráda:-p;-).

Pajaja

16. 11. 2010 10:13

Tak to musí být opravdu dobrota! :-O Vyzkouším ;-) +15

Eliza Eliza

16. 11. 2010 09:00

Vyzkouším, to musí být skvělá bašta :-p.:yes:

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

16. 11. 2010 08:52

:-):yes: +12

zizala zizala (moderátorka)

16. 11. 2010 08:18

Mňááám:-p:-p:yes:

mysulka mysulka

16. 11. 2010 05:29

:-K díky všem;-):-K

Suvicka Suvicka

16. 11. 2010 02:54

Hermelin - jo ten muzem. 10. bodik je tvuj. :yes::-p:-K

misza misza

16. 11. 2010 00:55

Vypadá to báječně:-p

isindy isindy

16. 11. 2010 00:36

wow, to bych si teď z fleku dala :-p;-):-D+

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2010 00:24

Leni, tak to nemá chybu!! Já, jak možná víš jsem Hermoš už plnila snad úplně vším, ale nastrouhat ho a smíchat s něčím, to mne nenapadlo. On se taky musí dost blbě strouhat, co?;-) Neříkám to často, ale tohle si ukládám!! A viz os. vzkaz!!!!;-):yes::yes::yes:

Oskeruska

15. 11. 2010 23:16

mnamnamnam:-p :yes:

mysulka mysulka

15. 11. 2010 22:28

;-) Magdalenko, to by mě nenapadlo:yes: příště vyzkouším;-)

magdalenka magdalenka

15. 11. 2010 22:20

Bibi, ani mňa to nenapadlo, neboj...niekde som čítala...mierne sa aj drolí ak je moc zmrzlý, ale jednoduchšie, ako strúhať skoro tekutý zrelý syr...

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hermelín recepty recepty z hermelínu hermelínové placičky hermelínové recepty hermelín bochanky recept hermelín hermelinový bochánek hermelínový dort hermelínový placičky recept na hermelín recept na bochanek hermelínové nugetky bochánky recept co z hermelínu hermelín recept nastrouhat mňamka z hermelínu smažené sýrové bochánky bochánek recept hermelín recept

Suroviny: sýr hermelín, vejce, šunka, cibule, pažitka, brambory, sůl, podravka, paprika sušená sladká, strouhanka, mouka hrubá, vejce, mléko, mouka hladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Hermelínové bochánky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r9PK