Alsaský šugrut
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 545 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,30 g |
Tuky | 255,39 g |
Vláknina | 58,36 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 12,87 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 219,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2016 19:21
10. 4. 2016 19:04
10. 4. 2016 18:26
23. 11. 2010 20:08
4. 3. 2010 13:10
4. 3. 2010 12:57
9. 9. 2009 13:09
6. 7. 2009 22:23
6. 7. 2009 21:24
6. 7. 2009 19:45
3. 10. 2008 19:23
1. 7. 2008 18:32
21. 4. 2008 19:57
21. 4. 2008 16:15
21. 4. 2008 16:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bleskové rohlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 21 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Právě bylo uvařeno:
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 7 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 9 minutami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 11 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 11 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 11 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 12 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: co k večeři alsaský hrnec jak se vaří brambory alsaske zeli ekucharka.cz co uvarit k veceri alsaské brambory ekuchařka video recepty jak vařit zelí jak uvarit parky litinový hrnec recepty jak se vaří párky co vařit k večeři jak se vaří zelí jak uvařit zelňačku co vařit litinové hrnce jak se vari zelnacka co uvarit z brambor jak vařit párky
Suroviny: zelí kysané, cibule, brambory, slanina anglická, klobása, maso uzené, párky, víno bílé, koření hřebíček, koriandr, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, česnek
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
17 názorů