Moje poznámka
Dort - "Danečkův brouk"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko05
Moje poznámka
Dort - "Danečkův brouk"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko05
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 20 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort autíčko brouk,
brouci z marcipánu,
dorty pro amatéry,
brouci recepty,
dort pro amatéry,
dort s broukem,
dort,
dorty brouci,
dort brouci,
brouk z marcipánu,
tvarování dortu,
dort fotopostup,
dort autíčko marcipánový brouk fotopostup,
potahujeme dorty,
dort auticko fotopostup,
recepty pro amatéry,
protahovaci hmota na dort,
krém pod protahovací hmotu,
marcipánové autíčko na dort,
brouci recept
Suroviny:
Komentáře (18)
- Pod marcipán v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
- Krém je nejlepší máslový = nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale pozor = pudink, se musí udělat z vody.
- Pokud je z mléka stává se ,že marcipán teče.
- Dort před potažením nepotíráme velkou vrstvou krému, ale jen abychom zadělali nerovnosti a dáme ztuhnout do lednice. Teprve potom potahujeme.
- Korpus pomazaný krémem nechte v lednici tak dlouho než krém ztuhne.
- Lépe se potom potahuje, protahovací hmota po něm neklouže.
krásný dortík a jistě se Daníkovi líbil