Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2008 07:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 182 kJ / 761 kcal
Bílkoviny40,23 g
Tuky32,24 g
Vláknina18,62 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy69,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 10. 2014 14:50

spagetka: že by zajtra prišli na rad guláše?:-D:-D:-D

konfetka konfetka

15. 10. 2014 12:00

ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D

spagetka:

konfetka konfetka

15. 10. 2014 11:57

ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D

spagetka spagetka

15. 10. 2014 11:15

konfetka: To budete stejný komentář o knedlo zelo vepřo z krupičky psát ke každému boršči?

konfetka konfetka

15. 10. 2014 11:13

to nemyslite vazne. tohle prece neni borsc. to je stajny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to "knedlo vepro zelo" :no::no::no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2009 21:12

Moc dobrá polévka, ale nedávala jsem mléko;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2009 13:43

tady fazolky, rajčata papriky, žádné maso a dokonce sýt! Zajímavá prohlídka borščů;-)Všechny jsou určitě zajímavé.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: boršč z králíka boršč z cukety smetanový boršč boršč z papriky boršč smetanový boršč cuketa borsc kralici klasický ruský boršč rychlý boršč boršč z vepřového boku recept borsc boršč mleko pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok boršč s cuketou boršč z králíka vaření-kapaní do polevky veprovy bok kapaní do polévky recept boršč polévky

Suroviny: zelí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, vývar hovězí, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl, petrželka

TopRecepty.cz

Jemný boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p4y