Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.

Hodnocení receptu je 5,0 (114×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 4. 2011 10:18

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 110 kJ / 504 kcal
Bílkoviny7,01 g
Tuky22,71 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,30 g
Sacharidy65,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

22. 11. 2013 21:42

alus.s: to jsem ráda, že jste si tak moc pochutnali, díky a moc tě zdravím, už jsem tě tu dlouho nezahlédla;-):-K:-)

alus.s

22. 11. 2013 20:24

tedy, to byla ale bašta :-p :-p :-p maso jsem naložila přes noc do dvojité dávky marinády ( kečupu jsem dala 6 lžic ), pekla hodinku pod alobalem. Opravdu vynikající recept a ten sosík :yes: :yes: :yes:

zizala zizala (moderátorka)

13. 3. 2013 18:37

Tuhle krkovičku jsem dělala zrovna teď v neděli k obědu. Jednoduché, téměř bezpracné, ideální jídlo, když se nechce stát půl dne u sporáku a rodina chce přesto něco pořádného k obědu. Moje verze nebyla fotogenická, takže bez fotky, nicméně chutná byla, byla jsem pochválena. Tak Ti tu pochvalu přeposílám :-)) Bod jsem dala ;-)

ivulinka ivulinka

10. 3. 2013 18:19

rebeka:Naděnko:-), velký dík za vyzkoušení a fotka lepší jako moje:yes:

rebeka rebeka

10. 3. 2013 15:47

ivulinka: pochutnali jsme si všichni nááramně:-p;-):yes::yes:
posílám díky a foto:-K bod už proběhl dááávno;-):-D kdyby se ti obrázek nelíbil, klidně smaž.. počasí na všechno, jenom ne na pěknou fotku:-//

magdalenka magdalenka

6. 3. 2013 20:20

savlinka: to sa stáva...:-D
A ja sa tu vykecávam a nevidím, že Ivuli tu má takýto krásny recept! :yes:...

savlinka savlinka

6. 3. 2013 20:04

magdalenka::-O:-8:-8:-8a jooo já jsem vážně dnes mimo:-)):-)):-))už od sameho rána co jsem ve 3.50 vstávala do práce:-)):-)):-))

magdalenka magdalenka

6. 3. 2013 19:58

savlinka:7.2.2013 - bol február = únor...
a teraz máme marec = březen - 6.3.2013
Jak prosté, milý Watsone...

ivulinka ivulinka

6. 3. 2013 19:01

Fokuska:děkuji:-K, je to vážně dobrý recept a díky za fotku:-K

savlinka savlinka

6. 3. 2013 18:16

:yes::yes::yes::yes:

savlinka savlinka

6. 3. 2013 18:15

petnovka::-O:-Ojak je možné,že datum vložení je 7.2.2013:-O:-Okdyž dnes je 6.3.2013:-O:-O:-O:-O

Fokuska Fokuska

6. 3. 2013 18:10

Taky jsem dělala a posílám svou fotečku.Je to dobrota.:-))

petnovka

7. 2. 2013 11:35

Je to vynikající, moc ráda se k tomuto receptu vracím.:yes:

senky senky

14. 10. 2012 18:55

Dnes u nás k vynikajícímu obědu:yes::yes::-K bod, foto a díky za inspiraci:-K:-K

nikiii

2. 9. 2012 09:40

Včera jsem zkoušela a jedním slovem - vynikající!!!! Jen jsem marinádu udělala ze dvou dávek a lžičku pepře vyměnila za trošku pepře a trochu ďábelského koření. Opravdu VÝBORNÉ!!!!!!!

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zwjv