Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,01 g |
| Tuky | 22,71 g |
| Vláknina | 10,61 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky.
Krok 2: Pekáček vymažeme tukem a plátky masa do něj vložíme. Cibuli poklademe na maso.
Krok 3: Marinádu uděláme z uvedených surovin a přilijeme 50 ml vody.
Krok 4: Maso zalijeme marinádou a dáme do trouby, pečeme asi 1 hodinu při teplotě 180 °C.
Zveřejněno 24. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
Moje poznámka
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 1 hodinou
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
boomgo před 3 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 5 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 7 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečená krkovice,
zapečená krkovička,
albert recepty z časopisů,
recepty z časopisu albert,
albert magazín,
albert recepty,
recepty zapečená krkovička s,
recepty albert,
magazín albert,
časopis albert únor,
krkovička podle albertu,
časopis albert recepty,
recepty z krkovice,
albert magazín únor,
albert magazín od 1. 10.,
časopis albert březen,
albert magazín recepty,
časopis albert,
najít recept na zapečenou krkovici,
albert kuchařka recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
cibule,
sůl,
olej,
omáčka sojová,
kečup sladký,
med,
paprika sušená sladká,
pepř,
máslo
Komentáře (83)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Děkuji za pochvalu receptu
Opět děkuji za důvěru v můj recept. Měj se moc hezky
Bylo to vyborne, pridavam zaslouzeny bod, v oblibenych jiz zustane a Tobe dekuji
posílám díky a foto
A ja sa tu vykecávam a nevidím, že Ivuli tu má takýto krásny recept!
a teraz máme marec = březen - 6.3.2013
Jak prosté, milý Watsone...