Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2013 21:42
alus.s: to jsem ráda, že jste si tak moc pochutnali, díky a moc tě zdravím, už jsem tě tu dlouho nezahlédla
22. 11. 2013 20:24
tedy, to byla ale bašta maso jsem naložila přes noc do dvojité dávky marinády ( kečupu jsem dala 6 lžic ), pekla hodinku pod alobalem. Opravdu vynikající recept a ten sosík
13. 3. 2013 18:37
Tuhle krkovičku jsem dělala zrovna teď v neděli k obědu. Jednoduché, téměř bezpracné, ideální jídlo, když se nechce stát půl dne u sporáku a rodina chce přesto něco pořádného k obědu. Moje verze nebyla fotogenická, takže bez fotky, nicméně chutná byla, byla jsem pochválena. Tak Ti tu pochvalu přeposílám Bod jsem dala
10. 3. 2013 18:19
rebeka:Naděnko, velký dík za vyzkoušení a fotka lepší jako moje
10. 3. 2013 15:47
ivulinka: pochutnali jsme si všichni nááramně
posílám díky a foto bod už proběhl dááávno kdyby se ti obrázek nelíbil, klidně smaž.. počasí na všechno, jenom ne na pěknou fotku
posílám díky a foto bod už proběhl dááávno kdyby se ti obrázek nelíbil, klidně smaž.. počasí na všechno, jenom ne na pěknou fotku
6. 3. 2013 20:20
savlinka: to sa stáva...
A ja sa tu vykecávam a nevidím, že Ivuli tu má takýto krásny recept! ...
A ja sa tu vykecávam a nevidím, že Ivuli tu má takýto krásny recept! ...
6. 3. 2013 20:04
magdalenka:a jooo já jsem vážně dnes mimouž od sameho rána co jsem ve 3.50 vstávala do práce
6. 3. 2013 19:58
savlinka:7.2.2013 - bol február = únor...
a teraz máme marec = březen - 6.3.2013
Jak prosté, milý Watsone...
a teraz máme marec = březen - 6.3.2013
Jak prosté, milý Watsone...
6. 3. 2013 19:01
Fokuska:děkuji, je to vážně dobrý recept a díky za fotku
6. 3. 2013 18:16
6. 3. 2013 18:15
petnovka:jak je možné,že datum vložení je 7.2.2013když dnes je 6.3.2013
6. 3. 2013 18:10
Taky jsem dělala a posílám svou fotečku.Je to dobrota.
7. 2. 2013 11:35
Je to vynikající, moc ráda se k tomuto receptu vracím.
14. 10. 2012 18:55
Dnes u nás k vynikajícímu obědu bod, foto a díky za inspiraci
2. 9. 2012 09:40
Včera jsem zkoušela a jedním slovem - vynikající!!!! Jen jsem marinádu udělala ze dvou dávek a lžičku pepře vyměnila za trošku pepře a trochu ďábelského koření. Opravdu VÝBORNÉ!!!!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 8 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 21 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 8 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 11 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 11 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 11 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 12 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 12 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Jak nakrájet větší množství cibule krok za krokem. Jde to rychle a bez slz
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů