Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 790 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 3,59 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 28,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Moje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Nejnovější recepty
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 17 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 29 minutami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 38 minutami
Fofr bublanina
Skrabi před 42 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 46 minutami
Dubajská čokoláda
Revali před 53 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Magic111 před 53 minutami
Kuře na jiný způsob
Blazenka před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Kamculka před 1 hodinou
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Banánová vláčná bábovka
Prakva před 2 hodinami
Tématické fráze:
plátky na hořčici,
tymián recept,
tymian recepty,
kuřecí maso na hořčici s mrkví,
vepřové plátky na mrkvi se smtanou,
veprove platky na kremske hortici,
vepřové v mrkvi,
vepřové plátky na hořčici,
plátek na na hořčici,
plátky v hořčici,
vepřové maso v mrkvi s horcici a tymianem,
veprove platky na mrkvi a šlehačkou,
veprovy platek na hořčici,
masové plátky v kremžské hořčici na cibuli,
maso s mrkví a hořčicí,
vepřové plátky na hořčici se šlehačkou,
vepřový plátek na kremžské hořčici,
vepřové plátky na mrkvi a cibuli,
maso na hořčici a mrkvi,
mrkev na tymiánu
Suroviny:
kýta vepřová,
mrkev,
cibule,
sůl,
hořčice kremžská,
tymián,
masox,
smetana zakysaná
Komentáře (10)
Colombo, omáčka opravdu nepotřebovala vůbec zahustit, mrkev a cibule po rozmixování udělaly své
Bibi, trochu podobné to bylo, to máš pravdu, ale s takovou zvláštní chutí té kremžské hořčice...