Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ligeja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Všechnu mraženou zeleninu propláchneme vřelou vodou a necháme okapat. Na pánev dáme trochu oleje a obděláme fazolové lusky, poté přidáme bílé fazolky spolu s chilli omáčkou. Chvilku povaříme. Krok 2: Surimi tyčinky nakrájíme na velké kousky. Mrkev, petržel a celer nakrájíme na nudličky a dáme dělat na pánev. Krok 3: Přidáme trochu koření, když je zelenina skoro hotová přidáme surimi, přilijeme trochu vína, špetku cukru a necháme chvilku provařit.

Zveřejněno 7. 5. 2011

Poznámka autora ligeja

Neuvádím kolik čeho, protože množství je jen o tom kolik čeho tam chcete mít. Je to taková rychlovka, když nevíte co udělat k lehké večeři. Já to teda miluju tak, že to dlabu skoro každý den :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mDL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mDL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

ligeja: Dík za vysvětlení, moc se mi líbí, že fakt umíš improvizovat:-)

tejaja :-D:-D Masula já dělám jen rychlé recepty ;-) Samá práce, málo času, takže moje kuchyně je hodně rychlá :-))však to znáte :-8

Mě se tento recept moc líbí:yes:,rychlý lehký i dietní:-p:-K

ligeja: u nás ak poviem, že niečo "obrobím" , tak to znamená čosi úplne iné :-D:-D:-D:-D:-D

víno dáme takové, které je zrovna otevřené :-D U nás pijeme hlavně červené, takže tam je červené, ale stačí opravdu troška. A obdělat u mě znamená, dělat takovou dobu, až se mi lusky budou zdát hotové. Nemám ráda rozvařenou zeleninu, raději mám, když ještě křupe. Proto neuvádím ani minuty, každej dle své chuti ;-) Spousta z nás má ráda recepty, kde může dělat vše podle oka a tenhle je jeden z nich :-K Ovšem tahle kombinace surovin je naprosto luxusní. Komu chybí masíčko, tak to může použít jako přílohu :-* Tak to třeba někdy Jani zkus a snad bude šmakovat ;-)

Nevypadá to zle, jen se zeptám, jaké víno? A co znamená "obděláme fazolové lusky"?

Tématické fráze:
fazolove lusky, bílé fazolové lusky, omáčka z fazolových lusků, fazolové lusky recepty, fazolové lusky bílé, fazolové lusky recept, bílé fazolové lusky recept, salat z fazolovych lusku, fazolova omačka, fazolove lusky na panvi, bílé lusky, lusky v bílé omáčce, lusky, červené fazolové lusky, mražené fazolové lusky se surinami tyčinkami, co z fazolových lusků, fazolove lusky v bile omacce, fazolky v lusku a maso, velké fazolove lusky, bila omačka z fazolovych lusku

Suroviny:
lusky fazolové, fazole červené v chilli, surimi, mrkev, petržel, celer, víno, cukr, koření argentina

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu