Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,89 g |
| Tuky | 25,73 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 27,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Moje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 48 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 4 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 4 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 6 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra se zelím,
solení jater,
recepty s kari pastou,
drůbeží játra se zelím,
recepty se zelenou kari pastou,
zažité recepty,
králičí játra se se zelím,
játra se nesolí,
zelená kari pasta recepty,
hts,
játra solení,
jatra zeli recept,
zelené kari,
doba přípravy jater,
tatarák z lososa,
solení kuřecích jater při smažení,
kureci jatra solit nebo nesolit,
recepta na tatarák,
recepta se zelenou kari pastou,
drůbeží játra s kari pastou
Suroviny:
játra kuřecí,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
česnek,
pasta kari zelená,
máslo,
pepř
Komentáře (5)
srettka: máš recht, králičí sice nevím, ale drůbeží v klidu posolím. Nic se neděje. Běžně z nich dělám nakládanou čínu, kde jsou různá koření se solí.
Tohle jídlo jsem ale nesolila ani na talíři, není to potřeba
a to solení...v nějakém vařícím pořadu bylo, že játra kuřecí a z králíka lze v pohodě solit i předem..tak tedy nevím, ale vím, že dávám během vaření do jater bujon-samo bez glutamátů
z čuňase a kravouše bych asi neriskla, aby místo večeře z toho pak rodina nevybrušovala brilianty