Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,89 g |
| Tuky | 25,73 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 27,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Moje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 11 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 12 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 14 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 14 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 14 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 15 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 15 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 16 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra se zelím,
solení jater,
recepty s kari pastou,
drůbeží játra se zelím,
recepty se zelenou kari pastou,
zažité recepty,
králičí játra se se zelím,
játra se nesolí,
zelená kari pasta recepty,
hts,
játra solení,
jatra zeli recept,
zelené kari,
doba přípravy jater,
tatarák z lososa,
solení kuřecích jater při smažení,
kureci jatra solit nebo nesolit,
recepta na tatarák,
recepta se zelenou kari pastou,
drůbeží játra s kari pastou
Suroviny:
játra kuřecí,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
česnek,
pasta kari zelená,
máslo,
pepř
Komentáře (5)
srettka: máš recht, králičí sice nevím, ale drůbeží v klidu posolím. Nic se neděje. Běžně z nich dělám nakládanou čínu, kde jsou různá koření se solí.
Tohle jídlo jsem ale nesolila ani na talíři, není to potřeba
a to solení...v nějakém vařícím pořadu bylo, že játra kuřecí a z králíka lze v pohodě solit i předem..tak tedy nevím, ale vím, že dávám během vaření do jater bujon-samo bez glutamátů
z čuňase a kravouše bych asi neriskla, aby místo večeře z toho pak rodina nevybrušovala brilianty