Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Blue drink

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

16. 6. 2011 22:48

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příprava tohoto drinku je hlavně pocitová záležitost. Zvolte si jakou skleničku chcete a sami zvažte jaké množství /i jaká barva/ by vypadalo dobře. Přesné poměry jsou u tohoto tipu receptu myslím zcela zbytečné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

21. 6. 2011 15:23

Tak já nevím. Měla jsem obyčejnou citronovou galaretku, která nejenom že mi zabarvila celou misku do žluta, ale schválně jsem ji nechala od včerejška večera do dnešního poledne venku mimo lednici a rozmíchat nešla !!! Ale nechápu, nač by pak ta galaretka byla jako želé, když by se rozpustila. To by pak přece vůbec nemělo smysl ji používat. Zlatý Dr.Oetker.

HankaPu HankaPu

21. 6. 2011 14:36

Tak já půjdu asi taky "proti proudu", protože se mi tyhle recepty líbí:yes:, jsou nápadité, inspirativní a krásné nafocené:yes:. Ani v té reklamě nevidím takový problém, vždyť svojí reklamu má tady více uživatelek a nikdo to neřeší. A já si rozhodně nepojedu z jižních čech do Polska pro galaretku / u nás se nesežene/ a tak jsem ráda, že jsem se dozvěděla kde si jí případně mohu objednat.:-):yes: +

Pralinka.S Pralinka.S

20. 6. 2011 23:33

Merylas: To měl být žert, ale koukám, že ať napíšu co napíšu vždy je to zlé.

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 6. 2011 20:49

Pralinka.S: Jestli to do sebe hážeš Ty, tak my ne a nepovolila!!!!!!! Pa želatínko.

chocolate chocolate

20. 6. 2011 20:45

Pralinka.S:Začni se laskavě mírnit, tohle už je za hranicí slušnosti:-!

Pralinka.S Pralinka.S

20. 6. 2011 20:43

Merylas: Hmm zvlášti neb jestli jste měli několik drinků (a neházeli jste je do sebe jeden za druhým :-D )tak ta sklenka s galaretkou musela být minimálně 1 hodinu a více v pokojové teplotě + tekutina, a v takové kombinac povoli vždy.

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 6. 2011 20:37

Pralinka.S: Nechce se mi už ani tady reagovat....Ale jelikož oslovuješ s otázkou přímo mě, tak mi slušnost velí odpovědět. Postupovala jsem přesně podle receptu, včetně alkoholu. Kolik drinků jsem v tom vypila to opravdu nevím, bylo nás ale víc a každý vypil jiné množství. A rozmíchat to nešlo nikomu. Taky jsme pak byli nadšeni, opravdu jsme se tomu dost nasmáli. Takže nelituji toho, že jsem to zkusila, ale prostě rozmíchat to nešlo. Drinky se podávají chlazené a to želé bylo pořád tuhé. Jediná změna byla, že jsem použila tmavší barvu, ten světlý odstín jsem už neměla. Ale to nemá na výsledek žádný vliv.
A co se fotek týká, nejsem profesionální fotografka, nefotím k reklamním účelům, ale myslím, že je na nich zřetelně vidět vše.Ještě jsem si dovolila jednu přidat.

magdalenka magdalenka

20. 6. 2011 19:56

Pralinka.S: Keď vidím recept, netuším, od koho je, kým ho neotvorím...

srettka

20. 6. 2011 19:56

Pralinka.S: no to je věc názoru a je mi v podstatě jedno, kdo ti co píše. tady tě nechce někdo vyštípat,to je dost mylný pocit. tohle je o komunikaci a taktu a v tom je kámen úrazu.
a jestli si myslíš, že ti závidím obchod s želatinou....holka spadni zpátky na zem:-D není co.inernetovej obchod má dnes kde kdo.ovšem pak jde o úspěšnost. moje polovička je taky podnikatel a je za ním obrovský kus práce po celých čechách a co?neřeším to a pyšná jsem maximálně na něj,co dokázal. nikoliv na to, že je podnikatel. takhle to možná fungovalo po revoluci
jo a ty husy mě napadly proto, že ty jsi to přesně tak podala a nesmýšlím tak jen já. rozhodně si tady o lidech tohle nemyslím.nikdy jsem taková nebyla.mám ráda pohodu, klídek a veselí a nepřející nejsem,naopak, cizí radost je pro mě dvojnásobná:-)
vůbec ti neupírám prezentaci, naopak, máš to opravdu pěkný. ale nemůžeš to samé očekávat od všech, kdo zkusí tvůj recept.k tomu stačí kousek schovívavosti a radosti z toho, že někoho tvůj recept zaujal a zkusil;-)
jo a ze začátku se mi to líbilo,ty tvoje průsvitné želé recepty...

Pralinka.S Pralinka.S

20. 6. 2011 19:53

magdalenka: Já se divím, že ses ještě nevyhla obloukem mým receptům :-D

Pralinka.S Pralinka.S

20. 6. 2011 19:52

:-D:-D:-D

Co k tomu dodat :-D Jedná úžasnější a šlechetnější než druhá :yes::-D

magdalenka magdalenka

20. 6. 2011 19:21

Jedno je fakt, že z princípu sa Galaretke oblúkom vyhnem...

zizala zizala (moderátorka)

20. 6. 2011 19:14

Pralinka.S: Nikdo Tě přece nechce odsud vyšťouchat :-//
Ale to, že jsou Tvé komentáře arogantní, s tím souhlasím a že jsi velmi nespravedlivá k Merylas a smíškovi srettce i dalším, to je neoddiskutovatelný fakt:no:
S arogancí tady ještě nikdo neuspěl, drzé čelo neprorazilo, spíš narazilo. Je to ale Tvoje volba, zařiď se, jak myslíš:-/

maris maris

20. 6. 2011 18:57

Pralinka.S: Jestli jsi dospěla k názoru, že Ti tady někdo závidí, tak bych Tě ráda ujistila, že tomu tak není, ono totiž není co.

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 6. 2011 18:46

Pralinka.S: :-O ja jsem tvoje mila? No, neblbni, ja jsem stastne vdana! A i kdyby, na holky nejsem, sorry.
Trochu vic pokory a min arogance by ti neskodilo. Jinak se tady nechytnes a nezapadnes ;-)

1 2 3 4 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: curacao drink drink curacao jednoduché drinky modrý drink curacao drinky drinky s curacao galaretka prodej drinky z curacao curacao blue recept blue curacao recept drink s curacao drink z curacao drinky recepty drink z curacaa zdobeni drinku drinky curacao curacao recept blue curacao recepty cukroví pátková zlatka pečení cukroví zlatka pátková

Suroviny: galaretka, gin, tonic

TopRecepty.cz

Blue drink

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p9RN