Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Moje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 11 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 11 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 56 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 10 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 10 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 10 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 10 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 10 hodinami
Jablkový perník
collins před 12 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 14 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 15 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
curacao drink,
drink curacao,
jednoduché drinky,
modrý drink,
curacao drinky,
drinky s curacao,
galaretka prodej,
drinky z curacao,
curacao blue recept,
blue curacao recept,
drink s curacao,
drink z curacao,
drinky recepty,
drink z curacaa,
zdobeni drinku,
drinky curacao,
curacao recept,
blue curacao recepty,
cukroví pátková zlatka,
pečení cukroví zlatka pátková
Suroviny:
galaretka,
gin,
tonic
Komentáře (95)
Eliz
Eliza:
Každopádně, pokud se galaretka nedá rozmíchat tak tam prostě zustané pro parádu
Po mých předchozích zkušenostech jsem tomu nevěřila, ale opět jsem vyzkoušela. V mém případě nepovolila ani po 3 hodinách. Použila jsem jinou barvu, vypadalo to celkem hezky, želé ve skleničce jsem dala ztuhnout do chladničky, pak zalila a upíjela, měla jsem tři a dbala jsem na to, ať je želatina pořád zalitá. Gin i Tonic jsem měla taky v chladničce, pak jsem už po dobu těch 3 hodin nechala taky při pokojové teplotě. Pak jsem si nalila čtvrtou skleničku, chtěla želé rozmíchat a nešlo to. Prostě jen lžičkou vykrajovat, kusy želé plavaly v drinku, prostě nešlo to. Přidávám foto. Něco děláme rozdílně, že Tobě to jde už po hodině, ale nevím co, zkoušet už to nebudu.
Nic to nemění na tom, že pro oko vypadá drink dobře a určitě tento nápad a recept někdo využije.
A co se fotek týká, nejsem profesionální fotografka, nefotím k reklamním účelům, ale myslím, že je na nich zřetelně vidět vše.Ještě jsem si dovolila jednu přidat.
a jestli si myslíš, že ti závidím obchod s želatinou....holka spadni zpátky na zem
jo a ty husy mě napadly proto, že ty jsi to přesně tak podala a nesmýšlím tak jen já. rozhodně si tady o lidech tohle nemyslím.nikdy jsem taková nebyla.mám ráda pohodu, klídek a veselí a nepřející nejsem,naopak, cizí radost je pro mě dvojnásobná
vůbec ti neupírám prezentaci, naopak, máš to opravdu pěkný. ale nemůžeš to samé očekávat od všech, kdo zkusí tvůj recept.k tomu stačí kousek schovívavosti a radosti z toho, že někoho tvůj recept zaujal a zkusil
jo a ze začátku se mi to líbilo,ty tvoje průsvitné želé recepty...
Co k tomu dodat
Ale to, že jsou Tvé komentáře arogantní, s tím souhlasím a že jsi velmi nespravedlivá k Merylas a smíškovi srettce i dalším, to je neoddiskutovatelný fakt
S arogancí tady ještě nikdo neuspěl, drzé čelo neprorazilo, spíš narazilo. Je to ale Tvoje volba, zařiď se, jak myslíš
Trochu vic pokory a min arogance by ti neskodilo. Jinak se tady nechytnes a nezapadnes