Rizoto a la lahůdka

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 5 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 5 názorů

Suroviny 6 porcí

1 střední cibule
1/2 červené kapie
1 rajče
1 střední mrkev
1 stroužek česneku
1 malá plechovka kukuřice
1 malá plechovka hrášku
3 ks kuřecích prsou
1 paštika Favorit
sůl
pepř
lžička podravky
strouhaný sýr
olej nebo sádlo
4 balíčky vařené rýže

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve dam varit jedno prso, dam tam pul lzicky podravky .

  2. Uvarime na vyvar do ktereho dame varit ryzi. Na panev s rozehratym tukem dame na drobno nakrajenou cibuli, nechame zpenit. Kdyz cibulka peni, pridam najemno nastrouhanou mrkev, nadrobno nakrajenou papriku a rajce.

  3. Pridam zbyla 2 najemno nakrajena kureci prsa, osolim, opeprim a dam tam druhou polovinu lzicky podravky. Prikryju panvi.

  4. Ryzi, ktera uz by ted mela byt vlazna, presypu do vetsi misy. Odkryji panev a pridam favorit a prisypu pul plechovky hrasku a pul plechovky kukurice, poradne promicham a znova zakryji.

  5. Uvarene prso vyndam a rozmixuji nebo rozkrajim na male kousky a pridam do ryze, kdyz mam hotovou smes na panvi tak tam dam na 2 minuty jeste prolisovany cesnek, zamicham ale neprikryvam.

  6. Pote vse pridam do ryze a dle potreby dochutim a zaliji vyvarem.

Poznámka od kuchařky

Dobrou chut.

Komentáře k receptu Rizoto a la lahůdka

Tématické fráze: rizeto rizoto z bazanta rizoto z buřtů jak uvarit rizeto rizoto z favorita rizoto ryzoto z bazanta rizoto favorit rizoto z favoritu rizoto z favirita rizoto recept recepty lahudky kohoutek na rizoto rizoto z bažantích slepic rizoto s paštikou rizoto s bažant bažant rizoto mexiko na rizoto rizoto s buřtu bažantí rizoto