Suroviny pro 3 litry
3litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 650 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 2,03 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Moje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 58 minutami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 2 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 4 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
libeček do polévky,
libecek polevka,
libeček v polévce,
maggi z libečku,
polevka libecek,
libečková polévka,
polévka s kroupami,
libeček recepty,
polevka s libeckem,
libeček-recept na polévku,
kdy pridat libecek do polevky,
polévka z mletého masa s kroupama,
libeček polévka recept,
vařít libeček v polévce,
amazon,
co uvařit z z libečku,
libečková polévka skroupami,
polévka z kroupy,
libecek do polévka,
co se jí z libecku
Suroviny:
skelet kuřecí,
libeček,
kroupy,
pórek,
mrkev,
sůl,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (19)
Moja skúsenosť k mletej paprike - ja mám vo zvyku po osmažení jíšky a vypnutí zdroja tepla, ju do nej zamiešam. Potom do polievky, atď. Paprika sa v tuku (oleji, sádle) rozpúšťa a potom prifarbí lepšie polievku.