Hovězí pikantní plátek s hermelínem

hanahcotton Kuchařka: hanahcotton

Hovězí maso 9 názorů

Suroviny

2 plátky hovězího masa
sůl
pepř
chilli
Hermelín
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky naklepeme, nařízneme okraje, aby se nám maso nezkroutilo.

  2. Osolíme, opepříme a dáme chilli dle chutě.

  3. Orestujeme po obou stranách na oleji a podlijeme vodou. Dusíme až je maso měkké. Podléváme vodou - masou pouští šťávu a vznikne dobrá omáčka.

  4. Ke konci poklademe na plátky nakrájený hermelín a necháme ho mírně rozpustit.

Poznámka

Základ receptu jsem použila z pořadu PROSTŘENO.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 197 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí pikantní plátek s hermelínem

Tématické fráze: hovězí plátky s hermelínem hovězí plátek přírodní kuřecí plátek na pepři s hermelínem hovězí, hermelín recept hovězí plátky

Zapomněl/a jsem heslo