Hovězí pikantní plátek s Hermelínem

Suroviny

2 plátky hovězího masa
sůl
pepř
chilli
Hermelín
olej

Postup přípravy receptu

  1. Plátky naklepeme, nařízneme okraje, aby se maso nezkroutilo.

  2. Osolíme, opepříme a dáme chilli dle chutě.

  3. Orestujeme po obou stranách na oleji a podlijeme vodou. Dusíme, až je maso měkké. Podléváme vodou, maso pouští šťávu a vznikne dobrá omáčka.

  4. Ke konci poklademe na plátky nakrájený Hermelín a necháme ho mírně rozpustit.

Poznámka od kuchařky

Základ receptu jsem použila z pořadu Prostřeno.

Komentáře k receptu Hovězí pikantní plátek s Hermelínem

Tématické fráze: hovězí plátky s hermelínem hovězí plátek přírodní kuřecí plátek na pepři s hermelínem hovězí, hermelín recept hovězí plátky