Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 250 kJ / 2 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,38 g |
Tuky | 53,39 g |
Vláknina | 27,95 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 408,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chleba moc příjemně voní slunečnicí, má křupavou kůrku a na řezu je tmavý a strakatý semínky.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2022 18:00
22. 4. 2021 09:57
Těsto děláno v domácí pekárně a pak pečeno v klasické troubě.
25. 3. 2020 17:02
25. 3. 2020 16:39
1. 1. 2020 21:21
1. 1. 2020 20:51
Platí, že na 500 g mouky se dává 10-14 g čerstvého droždí. To si zapamatuješ snadno
1. 1. 2020 20:20
1. 1. 2020 20:02
1. 1. 2020 19:12
1. 1. 2020 19:02
1. 11. 2016 15:05
1. 11. 2016 15:03
30. 5. 2013 14:05
23. 4. 2013 12:58
15. 4. 2013 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 9 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 7 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 10 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 10 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 12 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 12 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Čím a kdy potírat chléb, aby byl lesklý? Na výběr je mnoho variant, od vody až po med
Další recepty
Tématické fráze: slunečnicovy chleb slunečnicový domácí chléb z pekárny recept na celozrnný tmavý chleba slunečnicový chléb recept domácí slunečnicový chléb slunečnicový chléb z domácí pekárny domácí slunečnicový chléb v troubě slunečnicovy chleba z pekarny slunecnicovy chleb z pekarny recept na slunečnicový chleba slunečnicový chleba recept tmavý chleba z domácí pekárny recepty slunečnicový domácí chléb tmavý chléb z domácí pekárny domaci slunecnicovy chleba chleb z podmasli chleb s podmaslim recepty na domácí tmavý chléb chleba s podmáslím slunečnicový domácí chleba
Suroviny: voda, podmáslí, olej, semínka slunečnicová, sůl, cukr, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí
Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YKn
77 názorů