Maso v tatarce
Jednoduchý a rychlý recept na přípravu kuřecího masa. Dokonalému spojení chutí pomůže krátké odležení masa v lednici. Zvolit můžete oblíbenou přílohu a výborné to bude také se zeleninovým salátkem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 083 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,94 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 788 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na 2 cm silné plátky.
Krok 2: Osolíme, opepříme a promícháme s tatarskou omáčkou, do které jsme přidali prolisovaný česnek.
Necháme v lednici odpočinout. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej.
Maso obalíme v hladké mouce a smažíme z obou stran dozlatova asi 3 minuty dokud není propečené.
Necháme v lednici odpočinout. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej.
Maso obalíme v hladké mouce a smažíme z obou stran dozlatova asi 3 minuty dokud není propečené.
Zveřejněno 28. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5rm
Moje poznámka
Maso v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5rm
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 8 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 31 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 53 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso v tatarce,
kuřecí řízky v tatarce,
řízky v tatarce,
veprove maso v tatarce,
kuřecí plátky v tatarce,
kuřeci medailonky v tatarce,
řízek v tatarce,
kuřeci maso na tatarce,
vepřove na tatarce,
kuřecí nudličky v tatarce,
vepřové v tatarce,
kuřecí prsa v tatarce,
vepřové řízky v tatarce,
vepřové plátky v tatarce,
veprovy rizek v tatarce,
vepřové maso na tatarce,
vepřové plátky na tatarce,
kuřecí v tatarce,
kuřecí prsíčka v tatarce,
kuřecí řízek v tatarce
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
mouka hladká,
olej,
tatarská omáčka
Komentáře (2)