Frgále
Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny s kulturním dědictvím a oslavami.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,12 g |
Tuky | 277,22 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 1 021,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mi přišel emailem od kamarádky a hned jsem ho vyzkoušela a je bezvadný. S těstem se dobře pracuje. Já jsem dala tvarohovou a švestková a jablková domácí povidla. Také makovou náplň asi ze 100 g máku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2014 11:54
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fr...
Nejprve je třeba rozkliknout lupu u žlutého rámečku a tam zadat slovo frgál a zaškrtnout suroviny
2. 6. 2014 11:43
2. 6. 2014 10:43
12. 5. 2014 23:30
24. 8. 2013 03:54
9. 12. 2012 00:51
8. 12. 2012 16:25
7. 7. 2012 21:16
7. 7. 2012 21:15
21. 3. 2012 11:10
19. 3. 2012 09:19
18. 3. 2012 20:08
máte je, holky šikovné, moc hezké
18. 3. 2012 20:05
Díky za recept, budu zkoušet do té doby, než budou dokonalé, přidala jsem foto, pokud nebudeš chtít, smažu, není problém bod už jsem dala, zasloužíš si ho
3. 3. 2012 22:20
29. 2. 2012 15:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 9 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 9 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:48
Přečtěte si Zobrazit více
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
Frgály jsou oblíbené velké koláče s různými náplněmi a drobenkou. Dají se koupit, ale můžeme si je snadno upéct sami
Pečeme s Ivou: Hrníčkový recept – úžasné univerzální kynuté jogurtové těsto na slané nebo sladké pečivo
Další recepty
Tématické fráze: frgale recept frgale recept na frgále recept frgale domácí frgále frgál recept na 4 frgále hrušková povidla recept na frgále frgále z domácí pekárny frgaly hruškové frgále těsto na frgále recepty na frgale frgaly recept recepty frgale hruškové frgály recepty nejlepší recept na frgály makovy frgal recept koláče frgále koláče frgaly hrušková povidla na frgále
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, sádlo, máslo, cukr krupice, droždí, mléko, žloutek, sůl, tvaroh, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, povidla švestková, povidla švestková, povidla hrušková, náplň maková, drobenka, vejce, máslo
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
38 názorů