Tunel s bebe stříškou
Suroviny
Porce: cca 10 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 4 276 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,12 g |
Tuky | 39,68 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 111,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jsem docela proslulá svými tunely, hlavně u návštěv mají velký úspěch a tak jsem si říkala, že zkusím nějakou změnu pro hezký efekt. A povedlo se. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2017 22:04
Kreativita + originalita, to se cení a vím, že to není jediný z tvých receptů, kde se neopisuje
15. 10. 2012 13:04
Strowberry: Jen experimentuji - moc mě baví péct, miluji sladké.
1. 9. 2012 22:39
To vypadá úžasně. Ty jsi cukrářka nebo jen tak experimentuješ?
12. 2. 2012 10:18
.....+1 Nádhera
11. 2. 2012 20:33
škoda zakrojit je to nádhera
11. 2. 2012 13:24
Vypadá opravdu nádherně
11. 2. 2012 13:23
Krása nesmírná, Katko! Musela s tou dobrotou být spousta práce. . . +++
11. 2. 2012 09:38
To je hezky vytunelovaný20.bodík letí
10. 2. 2012 23:55
Vypadá to moc zajímavě.Na takovýto postup ještě nikdo nepřišel.Alespoň jsem nic takového neviděla.Moc se ti to povedlo.
10. 2. 2012 12:10
skvělý nápad - krása
10. 2. 2012 11:23
Tak to vypadá nádherně prostě wow k tomu není co dodat posílám bodíček
10. 2. 2012 11:17
Opět jedno z uměleckých děl na Topreceptech
10. 2. 2012 11:13
Jůlina: V receptu píši klasicky uvařený pudink - to znamená dle návodu, na půl litru mléka plus asi tři lžíce cukru. Ano, mám na mysli želatinový ztužovač dr.oetker, rozmáchám ho v deci vlažné vody a půlku ho naliji do jednoho mírně vychladlého pudinku a druhou půlku do druhého pudinku. Nikdy se mi nestalo, že by hrudkovatěl a je důležité, aby byl pudink hodně želatinový a dobře se s ním pracovalo, navíc pak krásně drží tvar a nehrozí, že by se z tunelu kamkoli pohnul.
10. 2. 2012 09:57
Do uvařeného pudinku ještě přidáte ztužovač? Z jakého množství mléka ten pudink uvaříte? V receptu to bohužel není vůbec zmíněno. A ten ztužovač máte na mysli "Želatinový ztužovač Dr. Oetker"? Ten zpevní i tekuté ingredientce a trochu v chladné hmotě hrudkuje, proto si vůbec neumím představit, jak jej vmíchat do uvařeného pudinku
10. 2. 2012 06:51
Pěknej tunel, dala bych si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tunel z bebe sušenek srnčí hřbet z bebe sušenek tunel z bb sušenek tunel z bebe tunel sladky srnčí hřbet z bb sušenek bebe srnčí hřbet tunel ze sušenek bebe hřbet hřbet z bebe sušenek recept na strisku z bebe susenek sladký tunel bebe tunel malinový tunel tunel z bb bebe sušenek tvarohovy tunel bb z bebe sušenek bebe tunelem srnčí hřbez z bebe sušenek návod na stříšky zákusek tunel v srnčím hřbetu
Suroviny: vejce, cukr písek, mouka polohrubá, kakao, voda, sušenky bebe, pudink malinový, pudink čokoládový, ztužovač dr. oetkera za studena, šlehačka, ztužovač smetany
Tunel s bebe stříškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vD8L
32 názorů