Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 370 kJ / 6 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,19 g |
Tuky | 398,08 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 2,71 g |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 568,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Moje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 3 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 6 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 55 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
tunel recept,
recept na tunel,
moučník tunel,
vánoční tunel recept,
tunel moucnik,
tunel recepty,
recepty na šlehačkový tunel,
recept tunel,
dvoubarevny korpus,
ovocný tunel recept,
tmavý korpus,
piškotový tunel,
recepty tunel,
slehackovy krem do tunelu,
recepty - nepečený jahodový tunel,
šlehačkový tunel,
světlí korpus recept,
tvarohový tunel světlý,
jahodový tunel,
tunel recepty.cz
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
kakao,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
tresť mandlová hořká,
čokoláda na vaření,
omega
Komentáře (8)