Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 979 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,42 g |
Tuky | 24,87 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 45,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Expres krupicové nočky s bazalkou - do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrgA
Moje poznámka
Expres krupicové nočky s bazalkou - do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrgA
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 16 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 40 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 48 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 59 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
krupicové nočky,
krupicová zavářka do polévky,
krupicové nočky do polévky,
krupicova zavařka,
krupicove noky do polevky,
zavářka do polévky z krupice,
nočky do polévky,
krupicove nočky zavarka,
zavářka do polévky krupicové noky,
zavářka z krupice,
zavarka dopolevky z krupicove kase,
zavářka do polévky bez vajec,
noky do polévky bez vajec,
krupicová zavářka do polévek,
krupicové nočky recept,
krupicové nočky do polévky recept,
nočky z krupice,
krupicová zavařka do vývaru,
krupicové noky s bazalkou,
nočky s bazalkou
Suroviny:
máslo,
vejce,
vývar,
krupice,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (12)