Salsa

pelda Kuchařka: pelda

Omáčky 4 názory

Suroviny

2 chilli papričky
4-8 stoužků česneku
1 cibule
6 rajčat
4 čerstvé papriky
olivový olej
vinný ocet
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata a papriky zbavíme semínek a všechnu zeleninu vložíme do mixéru. Směs ale nesmí být kašovitá, musí v ní být patrné kousky zeleniny.

  2. Přidáme olej, ocet, sůl, pepř a promícháme. Necháme odležet 3 hodiny v ledničce.

  3. Podáváme s topinkami, ale i k vařenému nebo pečenému masu. V ledničce vydrží i několik dní.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salsa

  • aadulka aadulka

    Salsa nemusí být jenom rozmixovaná, takto to je naprosto v pořádku:yes:

    Odpovědět

  • Recept Recept(neregistrovaný)

    K salse jdou skvěle i NACHOS.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Třeba to někomu nechutná pomixované..

    Odpovědět

  • Vlasta Vlasta(neregistrovaná)

    Fotka nesouhlasí s receptem. Na fotce je salát, nikoliv omáčka (salsa).

    Odpovědět

Tématické fráze: salsa recept zeleninová salsa salza recept salsa na pizzu syrová salsa domácí salsa recept salsa salsa recepty sýrová salsa recept recept na salsu salsa na pizzu recept recept na salzu recepty salsa salza na pizzu zeleninová salza rajčatová salza recept salza salza recepty zeleninova salsa recept rajčatová salza recept

Zapomněl/a jsem heslo