Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 432 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,68 g |
| Tuky | 38,80 g |
| Vláknina | 7,58 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 28,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrovo-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8A4
Moje poznámka
Sýrovo-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8A4
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 14 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 15 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 16 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 16 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 18 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka,
syrová polévka,
zeleninová polévka bez vyvaru,
zelenina do 2.litrů polévky recept,
polévka ze smetanita
Suroviny:
vývar masový,
polévková zelenina,
sýr tavený,
paprika čerstvá červená,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
zázvor,
feferonka,
petrželka zelená
Komentáře (10)
Za sýry jsem použila 2 ks Smetanita a asi 10g Nivy.
Po rozmixování jsem tam vrátila tu vyndanou zeleninu, nakrájenou na drobno a dochutila. Ještě i do talíře jsem přidala pažitku.
Polévka je velmi sytá a dobrá
Já také po uvaření vytáhnu pouze slupku a cibuli nechávám ve vývaru
ta cibule se samozřejmě vyndá, nebo alespoň její slupka a pokud máte radši krémovou variantu, mixujte.
Libor
Libore...