Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubňáčky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 4. 2012 14:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 111 kJ / 743 kcal
Bílkoviny59,92 g
Tuky15,20 g
Vláknina28,38 g
Cholesterol 357 mg
Sodík 3,17 g
Sůl7,93 g
Sacharidy78,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory nastrouhej zvlášť v misce, potom vymačkej přebytečnou vodu a teprve pak je přidej k nastrouhané kedlubně. Směs tak nebude zbytečně zředěná bramborovým škrobem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Frantiska Frantiska

5. 6. 2012 12:35

Delala jsem je vcera, místo uzeneho jsem dala sunku od kosti a jarni cibulku i s nati. Ja je nejedla, udelala jsem si misto toho dusene kedlubny .), ale dam si je dneska.
Spolustravnici davaji bod, ale vyjadrili se, ze sunka byla naprosto zbytecna :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 4. 2012 23:17

evca13:Super, to už je jiná!!:-):yes:

evca13

4. 4. 2012 19:43

Omlouvám se nějak jsem to nestihla :-). Dělala jsem je dneska prvně a chutnaly výborně. Taťka dodal, že jich bylo málo :-D.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 4. 2012 18:03

Bibinka: Já jsem je teď viděla v "Pošli recept", taky mne zaujaly. No, ale fakt je, že hotové placičky bych uvítala spíš, než jen těsto:-))

Bibinka Bibinka

4. 4. 2012 16:43

Evčo, kde máš hotové ty kedlubňáčky-usmažené:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubňáčky recept kedlubňáčky kedlubny recepty-kedlubňáčky

Suroviny: kedlubna, brambory, maso uzené, vejce, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Kedlubňáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KmDl