Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 064 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,62 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 5,66 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 10,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Moje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 19 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno 1. 10. 2025 09:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 22 minutami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 39 minutami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 1 hodinou
Kuře kung-pao
jarmila58 před 1 hodinou
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 1 hodinou
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 1 hodinou
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 3 hodinami
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kotlety,
veprovy kotlet,
vepřové kotlety recept,
pikantní kotlety,
vepřový kotlet recepty,
recepty veprovy kotlet,
kotleta recepty,
kotleta recept,
kotlety recept,
vepřová kotleta,
recepty na vepřové kotlety,
recepty z kotlety,
jak udělat kotletu,
jak udělat vepřové kotlety,
pikantní kotlety s rýží,
jak udělat vepřový kotlet,
jak udělat kotlety,
recepty z vepřové kotlety,
videnska kotleta,
kotlety recepty
Suroviny:
kotleta,
pepř,
sůl,
olej,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
hlíva ústřičná,
protlak rajčatový
Komentáře (32)
Za prvé proto, že kotlet neexistuje, je jen kotleta a za druhé, ty kotlety jsou rozmašírované tak natenko, že je, přes ně, vidět až do Vídně. To maso nemůže být vůbec šťavnaté, maso se naklepává jemně, ne tak, že je tři milimtry silné. Ale jinak to vypadá náramně, tohle může být dobré jídlo. Zkusím, ale bez té Vídně.