Krůtí sekaná s hořčičnou omáčkou a pečenými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 047 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,74 g |
Tuky | 44,74 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 808 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 31,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí sekaná s hořčičnou omáčkou a pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjLZ
Moje poznámka
Krůtí sekaná s hořčičnou omáčkou a pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjLZ
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 10 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 6 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 7 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 8 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 9 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 10 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 12 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 12 hodinami
Tématické fráze:
krůtí sekaná,
čím naplnit sekanou,
co s pečenou krůtou,
cim zahustit sekanou,
co se zbylou sekanou,
jak zjemnit sekanou,
jak naplnit sekanou,
sekana somackou,
co se zbylou na sekanou,
sekaná s čím,
francouzská sekaná,
sekaná s čím recepty,
sekaná massala,
s čím sekanou,
cim podlit sekanou,
co se zbylou pečenou krůtou,
omáčka s pečenou sekanou,
sekaná a s čím,
co se zbylou krůtou,
recepty s pečenou sekanou
Suroviny:
maso krůtí mleté,
chléb,
vejce,
bujon gurmán,
majoránka,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
máslo,
hořčice dijonská,
brambory,
koření garam masala,
olej,
sůl bambová
Komentáře (3)
Děkuji za pochvalu
Každopádně postup jsem připsala podrobný jelikož kdo umí, může ho přeskočit, kdo neumí, naučí se