Krutony

lenka Kuchařka:

Ostatní 6 názorů

56

Suroviny

starší chléb
veka
housky
Majolka® light
1 lžíce hořčice
1 lžíce kečupu nebo protlaku
sýr Eidam 15 dkg
2-3 stroužky prolisovaného česneku
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. 1/2 majolky smícháme s hořčicí, protlakem, nastrouhaným sýrem, česnekem, pepřem a solí.

  2. Starší chléb, třeba od druhého dne, pokrájíme na plátky, pomažeme směsí a dáme na plech do trouby zapéct.

  3. Až je povrch zlatavý, tak vyndáme ven a ozdobíme okurkou, paprikou a kečupem.

Poznámka

Vhodné jako večeře.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krutony

  • Johny Johny(neregistrovaný)

    zdrávím Vás to tady přeháníte s krtuny že:-D,, dal jsem se do vaření prej smažené krutony.. díky za zlepšení nalády.. jj a je to natřený humusem:-S tošku mi to připomíná pořad :peklo na talíři:-O

    Odpovědět

  • Standa Homolka Standa Homolka(neregistrovaná)

    Já vám dám krutony, až budete koukat! Co to tady píšete za nesmysl?! Krutony jsou opečené houstičky do polévky nebo salátu, tyhle chleby maštěné Majolkou®, hořčicí, kečupem a všelijakým možným mišmašem nemají s krutonama nic společného! To sem hoďte rovnou topinku a dejte jí třeba jméno koprovka! Jak může tohle někdo vymyslet? To opravdu nikdy nepochopím! :-O:-O:-O

    Odpovědět

  • Alexiss Alexiss

    Sicco: Název je sice mimo, ale ten humus jste si snad mohl(a) odpustit. Hummus je navíc něco zcela jiného, dobrota. A humus? Povrchová vrstva půdy- to mi tu taky nějak nesedí. :-O

    Odpovědět

  • Sicco Sicco(neregistrovaný)

    Co je to za humus? To si s nadpisem krutony asi jen děláte legraci, že ano? :-(( :no:

    Odpovědět

  • klema klema(neregistrovaná)

    krutony??? to asi ne ne?

    Odpovědět

  • Pisina Pisina

    dělávám taky,posílám bodíka:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo