

Krutony
Suroviny
- starší chléb
- veka
- housky
- Majolka® light
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce kečupu nebo protlaku
- sýr Eidam 15 dkg
- 2-3 stroužky prolisovaného česneku
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
1/2 majolky smícháme s hořčicí, protlakem, nastrouhaným sýrem, česnekem, pepřem a solí.
Starší chléb, třeba od druhého dne, pokrájíme na plátky, pomažeme směsí a dáme na plech do trouby zapéct.
Až je povrch zlatavý, tak vyndáme ven a ozdobíme okurkou, paprikou a kečupem.
Poznámka od kuchařky
Vhodné jako večeře.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krutony
-
zdrávím Vás to tady přeháníte s krtuny že
,, dal jsem se do vaření prej smažené krutony.. díky za zlepšení nalády.. jj a je to natřený humusem
tošku mi to připomíná pořad :peklo na talíři
-
Já vám dám krutony, až budete koukat! Co to tady píšete za nesmysl?! Krutony jsou opečené houstičky do polévky nebo salátu, tyhle chleby maštěné Majolkou®, hořčicí, kečupem a všelijakým možným mišmašem nemají s krutonama nic společného! To sem hoďte rovnou topinku a dejte jí třeba jméno koprovka! Jak může tohle někdo vymyslet? To opravdu nikdy nepochopím!
-
Sicco: Název je sice mimo, ale ten humus jste si snad mohl(a) odpustit. Hummus je navíc něco zcela jiného, dobrota. A humus? Povrchová vrstva půdy- to mi tu taky nějak nesedí.
-
Co je to za humus? To si s nadpisem krutony asi jen děláte legraci, že ano?
-
krutony??? to asi ne ne?
-
dělávám taky,posílám bodíka