Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 139 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 18. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčko na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5g4
Moje poznámka
Hovězí líčko na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5g4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 56 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 9 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 9 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 40 minutami
Tvarohové řezy
Saratice před 3 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 4 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 4 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 6 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 7 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 7 hodinami
Tématické fráze:
líčko,
hovezi licko,
vepřová líčka na kari,
hovězí líčka,
hovězí líčka recept,
hovězí líčka videorecept,
líčka na kari,
hovězí líčka recepty,
hov.líčka na na kari,
hov licka na kari,
recepty na hovězí líčka,
hovězí lícko na houbách,
hovězí na zeléném kari,
kari z vepřových líček,
vepřovýá líčka na kari,
hovězí maso na kari jablku,
vepřové líčka na kari
Suroviny:
hovězí líčko,
cibule,
olej,
koření kari,
vývar,
sůl,
pepř,
mouka polohrubá,
jablko
Komentáře (8)
Líček jsem se "bála",protože jsem je nikdy nevařila a ani nejedla,ale neodolala jsem
Výborný recept