Zapečená dýně Hokaido s mletým masem

mysulka Kuchařka: mysulka

Doba přípravy: 90 min 3 porce Zeleninová jídla 3 názory

Suroviny

3 mini dýně Hokaido
350 g mletého vepřového masa
100 g libové anglické slaniny
1 malá cibule
1 - 2 stroužky česneku
200 g žampionů
125 g mozzarelly
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky, orestujeme dozlatova a necháme vychladnout. Dýním odkrojíme kousek horní části se stopkou a vydlabeme. Vnitřek potřeme olejem, můžeme i ochuceným a osolíme.

  2. Slaninu umeleme a smícháme s masem, drobně nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, Mozzarellou nakrájenou na kousky a vychladlými žampiony.

  3. Promícháme, dochutíme solí a pepřem a směsí naplníme dýně. Dáme do pekáčku vymazaného olejem a pečeme při 190°C asi 45-55 minut, podle velikosti dýní.

Poznámka

Inspirace - časopis FOOD, mírně pozměněno.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 44 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečená dýně Hokaido s mletým masem

Tématické fráze: zapecene hokaido zapečená dýně zapečené hokajdo zapečené brambory s dýní hokaido zapečená dýně s kuřecím masem dyne plnena mletym masem plněná dýně mletým masem dýně hokaido recepty dýně hokaido s kuřecím masem zapečená plněná dýně recepty z dýně hokaido pečená dýně plněná mletým masem zapečená plněná hokaido hokaido plnene mletym masem plněná pecena dýně s mletým masem zapečené brambory s mletým masem zapečená dýně s mletým hovězím masem zapecene brambory s masem a hokajdo hokajdo zapečené zapečené brambory s mletým masem a dýní

Zapomněl/a jsem heslo