Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 126 kJ / 8 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,67 g |
Tuky | 174,13 g |
Vláknina | 448,29 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 1 291,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Key lime pie - limetkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWyj
Moje poznámka
Key lime pie - limetkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWyj
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 46 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
limetkový koláč,
limetkový koláč kondenzované mléko,
key lime pie,
key lime pie recept,
limetkovy pie,
limetkový nepečený dort,
key lime dort,
nepeceny limetkovy dort,
limetkovy dort,
limetkový koláč recept,
vyborny limetkovy kolac,
limetkový koláč s tvarohem,
nepečený limetkový koláč,
limetkový dort z kondenzovaného mléka,
limetková buchta,
lime pie,
limetkový cheesecake,
limetkový koláč nepečený,
limetový koláč,
key lime recept
Suroviny:
sušenky bebe,
mandle,
máslo,
cukr,
mléko kondenzované,
vejce,
limetka,
limetka,
šlehačka,
tvaroh
Komentáře (19)
Šíleně přeslazený, to Salko udělalo svoje.
Avšak pro ty, kdo mají rádi hoodně sladké v kombinaci s kyselým, je to dobrá volba :)
K předchozím komentům: salko do cheesecaku proč ne. Korpus taky vždycky předpékám. Cukr do korpusu bych též vynechala. Přiznám se, že špejlí bych do toho nerýpala, radši bych pekla na méně stupňů a o něco déle, ale jestli to funguje i tak, jak je psáno v receptu, proč ne. Musí být dobrý
To Vlahos: Někdy korpus nechávám v troubě jen pět minutek a taky to jde...jen jednou jsem se nějak zamyslela a dala hmotu na nepečený korpus a buď jsem to měla málo udusané, nebo to opravdu chtělo upéct, ale tekutá hmota mi narušila korpus a nevypadalo to moc valně...