Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 823 kJ / 3 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,78 g |
Tuky | 232,36 g |
Vláknina | 8,99 g |
Cholesterol | 580 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 22,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kýta na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRgK
Moje poznámka
Kýta na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRgK
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 14 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 14 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 1 hodinou
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 1 hodinou
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 6 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 6 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 17 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na zázvoru,
vepřové na zázvoru,
vepřová kýta na zázvoru,
jak prošpikovat maso,
recepty z kýty,
maso na zázvoru,
vepřové maso se zázvorem,
zázvor recepty,
vepřové maso zázvor,
recepty maso na zazvoru,
recepty zázvor,
zázvor,
recepty ze zázvoru,
kýta,
vepřové maso na zázvoru- recept,
recepty vepřové na zázvoru,
vepřové na zázvoru recept,
recepty kýta,
recepty s kyty,
na zázvoru
Suroviny:
kýta vepřová,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
zázvor,
pepř,
sůl,
koření nové koření mleté,
ořech muškátový strouhaný,
česnek,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (11)