Siven plněný Nivou v anglické slanině
Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,32 g |
Tuky | 17,06 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 10,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Siven americký je v našich vodách introdukovaným druhem. Původně se vyskytoval ve východní části Severní Ameriky. Způsobem života tu připomíná pstruha obeného - stejně jako on se vyskytuje v řekách, potocích a chladných čistých jezerech. Některé populace migrují i do moře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2021 18:21
9. 1. 2021 16:22
Ryby mám rád a není než nad dobře udělanou rybku
Kdysi jsem pozval mladé do, v té době asi v Ol. nejlepší, restaurace http://www.entree-restaurant.cz/o-restauraci.html
V odkazu m. j. stojí: každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Vše bylo OK.
Nezatracuji např. "popel z borovicových jehlic"... ale především nezapomenu na Kapra na černo!
Předložili mi cosi už od pohledu odpudivé (ale která rybka se na vás bude z talíře křenit, že) v jakési kolomazi. Vonělo to lépe než vypadalo... Říkám si, vypadá to divně, ale to zvládneš... Tedy až do okamžiku, kdy se ke mně zákeřně přitočil číšník s omáčníkem! Stačil jsem jen vyhrknout "Co je to tady, probůh, cítit?!!!" a ta kreatura na talíři byla polita KEFÍREM z omáčníku
Od té doby když se někde mihne, jinak sympatický, Forejt tak mám po náladě...
No a teď když si chceme naplno vychutnat nezapomenutelné gastronomické zážitky, tak jezdíme do Přerova, do Brna nebo do Zlína
9. 1. 2021 13:49
9. 1. 2021 13:01
***
Dnes v tisku, od dalšího guru, rcp na "Siven s kysaným zelí a koprem"
I rozproudila se u nás debata...
Paní casinová prý že to uvaří...
Ale ona toho naslibuje...
No, uvidí se, že
10. 12. 2012 13:44
10. 12. 2012 10:21
10. 12. 2012 00:13
9. 12. 2012 20:16
9. 12. 2012 19:23
Snad jen, že jeden siven by u nás byl jen na jednu porci, jsme prostě ryboví
9. 12. 2012 19:08
Posílám bod
9. 12. 2012 16:36
9. 12. 2012 16:22
9. 12. 2012 16:10
9. 12. 2012 15:41
9. 12. 2012 15:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 2 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 13 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 17 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: siven americký recept pstruh na slanině s nivou pstruh s nivou siven recept siven recepty plněný pstruh nivou siven americký recepty pstruh se slaninou a nivou recept pstruh plněný nivou recept na sivena amerického pstruh plněný s nivou příprava sivena amerického ryba s nivou a anglickou recept na siven americký pečený pstruh plněný nivou recept siven americky štika na slanině s nivou siven rybi zampiony plnene nivou a obalene ve slanine štika plněná nivou
Suroviny: siven, sůl mořská, citron, česnek, sýr niva, slanina anglická, máslo, olej olivový
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
24 názorů