Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štika na másle z Nantes

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy .

.

5. 2. 2014 22:29

Suroviny

Porce: .

Nutriční hodnoty

Energie6 975 kJ / 1 667 kcal
Bílkoviny8,38 g
Tuky165,34 g
Vláknina23,33 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 343 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy27,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarda Kadic

11. 2. 2014 10:30

Linda: Když budeš trochu číst komentáře, zjistíš,že foto je casina:-!

gmptop

11. 2. 2014 10:10

Linda:Pravda pravdoucí, a babi si dala tu práci a pod talíř si šoupla hrací desku s nápisem Casino.:-p

Linda

11. 2. 2014 09:52

No koukám, že mají u Casinů i stejné talíře jak u Babi.:-//

gmptop

10. 2. 2014 09:47

Nejni to ta samá vana co jim tam minule plavala mořská panna? Že von ji nechal přemyklikovat na štiku a takhle skončila!:-O ;-(

Frantiska

7. 2. 2014 11:33

Mates: fotka je jeho jak na labuznikovi, tak na topkach. Nehlede na to, ze je zde naprosto bezne, ze se tu vari recepty ktere se uverejnuji i na jinych strankach ci blogu a nikomu to nevadi (a ani neni duvod proc by to vadit melo).

Mates

6. 2. 2014 15:03

Nejvíc se mi líbí, že casino to uvádí jako recept od Achille Gregora a vůbec nevadí, že fotku "ukrad" z receptu Babi z Labužníka http://www.labuznik.cz/recept/stika-s-maslovou-oma.... Ten odkaz tam dala Anna Kocíková.

červená

6. 2. 2014 12:32

Casino, vy musíte mít tak malé ego-netýrala vás v dětství matka:-? Poradím vám, kupte si Ferrari, holky do něj budou skákat sami, budou vás poslouchat, možná obdivovat. Vykašlete se na vaření i citáty a nechte se hýčkat :-*

casino

6. 2. 2014 00:38

Anna Kocikova:
"...tady nechodí jen samí profíci..."
Zdá se mi, že je tu jenom jeden profesionál:yes::-))
http://www.toprecepty.cz/profil/10287-miquel/
**********
Doplněno množství zeleniny v surovinách

Anna Kocikova

5. 2. 2014 23:49

casino:to jsem ráda,že argumentuješ"k věci"nikoli k mé osobě;-):-D
Protože připravuji pokrmy z různých druhů surovin už delší čas,tak si zhruba dovedu představit,kolik čeho mohu dát:-)Ale Ty,jako"letitý"přispívatel receptů na různých webech by sis mohl uvědomit,že tady nechodí jen samí profíci,ale i začátečníci:-)
AD MARGINEM-mě množství surovin do komentáře doplňovat nemusíš.Bude stačit,když to uvedeš v surovinách u receptu:yes:Tady to časem zanikne;-)

casino

5. 2. 2014 23:23

Anna Kocikova:
Máte v profilu zajímavé motto; také ho praktikuji, ale učiním výjimku:-D
No, mohl bych reagovat v podobné tónině jako vy tady http://www.toprecepty.cz/recept/38085-rohlikovecib... v 05.02.2014 22:09:34 :-))
ale avšak, protože argumentovat se má AD REM nikoli AD HOMINEM, tak vám odpovím:
Píšu sice „přiměřeně kořeněný“, ale záleží na množství vody… Normálně i do běžných vývarů dávám divokého koření násobně víc, než se obecně v rcp uvádí; místo pár kuliček pepře dávám 1/2 KL pepře a místo 3 ks nového koření dávám 10.
Tady jsem asi na 3 litry vody dal po 1 KL pepře a nového k. a vavřín si spočítejte v hrnci na obrázku,:-D ale asi tucet (t.j.12ks - pro případné začátečníky):-))
No a tymiánu tam byla hrst čerstvého ze záhonu.

Ale budou-li další nejasnosti, tak rcp doplním...

Anna Kocikova

5. 2. 2014 22:43

Na úpravu štiky jsem laik:-8Jakou dávku divokého koření a tymiánu mohu použít?Sušený tymián v množství větším,než 5g hořkne.Použít čerstvý,nebo sušený.Poměr ostatních surovin je také dost nejasný.Být začátečník,tak jsem v koncích:-8Nenašla jsem to ani zdehttp://www.labuznik.cz/recept/stika-na-masle-z-nan...
Tady jsou uvedené surovny přesnější;-)http://www.labuznik.cz/recept/stika-s-maslovou-oma...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štika na másle úprava štiky recept na štiku top recepty recept stika na masle štika recepty na másle jak upravit štiku pokrmy ze štiky recept na úpravu štiky recept na štiku na másle recept na štiku recepty na štiku vaříme štiku štika recept koření na štiku recepty na úpravu štiky stika na masle recept pokrm ze štiky jídlo ze štiky štika ma másle recept na štiku na masle recept

Suroviny: mrkev, petržel, celer, cibule, koření divoké, tymián, ocet, sůl, štika, víno bílé, cibule šalotka, máslo

TopRecepty.cz

Štika na másle z Nantes

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5xzY