Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský vrabec rychle a chutně, zase jinak

Moravský vrabec je stará klasika, která nikdy neomrzí. Vepřové maso podušené na kmíně, s dostatkem cibule, se dá připravit různými způsoby. My pro vás máme recept na časově úspornější variantu - v papiňáku. A pro obohacení chuti nesmí chybět víno.

Hodnocení receptu je 5,0 (56×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min v tlakovém hrnci

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava, v tlakovém hrnci)

18. 12. 2012 16:48

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 408 kJ / 1 054 kcal
Bílkoviny105,67 g
Tuky44,56 g
Vláknina19,49 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,50 g
Sacharidy37,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem obě verze:-) Okurky jsem připravila podle receptu od Světlany. Pochutnáváme si na nich každý rok.

http://www.toprecepty.cz/recept/5971-okurky-v-horc...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jubull jubull

10. 8. 2016 11:50

trváte na ruladském nebo jste někdo zkusil i jiné vínečko?<3

AniCiz

23. 6. 2013 11:56

:yes:dnes máme k obědu..skvělý recept,jak upravit rychleji:-*:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2013 20:20

Schwebe:Děkuji všem:-K:-K

Schwebe

9. 4. 2013 10:57

Je to úplná mnamka :-) doporučuji :-)

jarka skrobakova

29. 12. 2012 19:25

pečeného vrabce miluju, máš to moc pěkné Ani:yes::-K

yanull yanull

29. 12. 2012 09:01

Nechápu, jak mi tento vrabec "uletěl":-O, pochvalu i bod posílám dodatečně :-p:-):-K:yes:+19

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 12. 2012 13:12

Děkuji všem:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2012 12:07

:-p:-p:-p:yes::yes:

Dana61

20. 12. 2012 11:37

Aničko, to je zase nářez:yes::-D jím chléb s máslem a sýrem trochu jsem se dusila, ale už při pohledu na foto se polykání velmi zlepšilo;-)

mischelinka mischelinka

20. 12. 2012 09:43

:yes:Hmm,lákavé:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 12. 2012 18:56

rebeka::-K:-K:-*Ď Ti:-))

rebeka rebeka

19. 12. 2012 14:17

:-O no Anni.. to je parádní papání:-p:-p;-):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 12. 2012 14:15

Děkuji za zájem a moc hezké komentíky:-*:-K:-K

Svetlana Svetlana

18. 12. 2012 23:18

Aninko mám okurky, nemám toho nádherného vrabce...ale udělám...:-):yes::yes::yes:

marcik marcik

18. 12. 2012 22:34

+:yes: není co dodat :-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nejlépe upečené moravský vrabec peceny vrabec moravský vrabec z plecka moravský vrabec pravý moravský vrabec recept moravský vrabec video pečene vrabci pečené vrabce pečený moravský vrabec video recepty moravský vrabec pravy moravský vrabec pečený vrabci moravsky vrabec v papinaku vrabec z plecka recepty moravský vrabec jak upravit plecko recept na moravského vrabce -video moravský vrabci moravský vrabec z krůtího masa moravský vrabec recept

Suroviny: plecko vepřové, cibule, česnek, kmín celý, olej, sůl, pepř mletý, víno bílé, voda

TopRecepty.cz

Moravský vrabec rychle a chutně, zase jinak

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXwj