Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava)

1. 1. 2013 16:19

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 806 kJ / 671 kcal
Bílkoviny12,55 g
Tuky2,91 g
Vláknina23,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,82 g
Sůl7,00 g
Sacharidy106,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 1. 2013 18:30

Iness::-p

Iness Iness

1. 1. 2013 18:02

Děkuji všem za milé komentáře:-8:-K.
Andrejko, ty višně v rumu vážně nééé:-D:-D.

1974andrea 1974andrea

1. 1. 2013 17:58

Višně mám, ale naložené v rumu, to by asi nebylo to pravé ořechové;-). Bude to chutná kombinace:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2013 17:46

Bože, to je nádherně upečená kachnička:-* a velmi zajímavé zelí!!:-p

aisha

1. 1. 2013 17:37

Teda..ja jen naprazdno polykam..takova lahudka..:yes::-p

Jana Pá

1. 1. 2013 17:32

Božínku, paničko, ach jo;-(:-D, máme doma jeden kousek kačky, tak vyzkouším, ale za delší dobu, protože jsme už tzv.přežraní;-):-D, ale to nevadí, abych nevyzkoušela, takže, díky a plusík:yes::-p:-D

Jitkas

1. 1. 2013 17:30

Visnove zelicko, krasa! Zbytek ani nemluvim, velka basta!!

rozmarynaH rozmarynaH

1. 1. 2013 17:20

Iness:Dííky:-K

spagetka spagetka

1. 1. 2013 17:01

Zelí s višněmi? Výborný nápad :yes::yes::yes::-K:-K:-K

Iness Iness

1. 1. 2013 17:01

rebeka:Beztak jsi měla lepčejší:-S:-D:-D:-D.

Iness Iness

1. 1. 2013 16:59

rozmarynaH:Jujda no vidíš:-8. Už je to napraveno;-).

rebeka rebeka

1. 1. 2013 16:53

Iness:japato... tapato.. obědvala, ale nikolivěk totok:-//:-(:-D:-D:-D

rozmarynaH rozmarynaH

1. 1. 2013 16:50

Určitě to zelí bude dobré:-p, akorát bych nevěděla, kolik toho višňového džemu, poraď. Díky

Iness Iness

1. 1. 2013 16:46

rebeka:Japato? Ty jsi neobědvala nebo držíš dietu?:-O

rebeka rebeka

1. 1. 2013 16:45

Iness::-(:-( trpím jak zvííííře:-(:-D:-D:-D:-D;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: višňové zelí kachní prsíčka se zelím křehká kachna po čínsku mražená kachna křehká a křupavá kachna kachna se zelím recept na kachnu pěti chutí kachna s červeným zelím recept na krehkou kachnu zelí s višněmi mrazená kachna recept červené zelí s višněmi kachna na višních co jist 1.1. krechka vonava kachna jak péci voňavou kachničku? povidlové červené zelí jak upéct křupavou kachničku recepty s visnemi v rumu marinovana kachna se zelím

Suroviny: kachna, sůl, kmín drcený, majoránka, bobkový list, koření hřebíček, víno červené, zelí sterilované červené, víno červené, cibule, cukr, sůl, višňový džem

TopRecepty.cz

Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GW1y