Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 798 kJ / 1 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,20 g |
Tuky | 90,19 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 78,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rvD
Moje poznámka
Bůčkové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rvD
Nejnovější recepty
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Zavařený základ na lečo
Přidáno před 1 hodinou
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 18 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
česněkové výhonky,
bažantí nudličky,
využití česnekových vyhonku,
nudličky z bučku,
nudlicky z bažanta,
nudličky do polévky,
vepřové a la bažant,
vepřová panenka nudličky,
vepřové ala bažant,
zbytek uzeného bůčku recept,
co z česnekových výhonku,
vepřové a la bažant - recept,
vepřové s česnekovými výhonky,
česnekové výhonky recepty,
recept vepřové ala bažant,
cesnekovy vyhonky,
česneková nať využití,
salátové výhonky recept,
česnekové výhonky využití,
cesnek vyhonky recept
Suroviny:
bůček,
výhonky česnekové,
okurka salátová,
sůl,
cukr,
ocet,
omáčka sojová,
vegeta
Komentáře (9)
Použila jsem kousek domácího uzeného špeku, kousek domácího uzeného bůčku (libového) a zbytek kotlety, který se mi válel v lednici a musím říct, že to bylo jedno z nejlepších jídel, co jsem kdy jedla.I přítel si moc pochvalovat. Ty česnekové výhonky se opekly krásně do křupava a díky uzenému masíčku to bylo úžasně dochucené.
Cathleen, děkuji ti za recept a hlavně za inspiraci k použití suroviny, která by mě jinak ani nenapadla