Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 798 kJ / 1 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,20 g |
Tuky | 90,19 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 78,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rvD
Moje poznámka
Bůčkové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rvD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 minutou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 18 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno 8. 7. 2025 08:01
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 2 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 2 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 11 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 11 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 13 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
česněkové výhonky,
bažantí nudličky,
využití česnekových vyhonku,
nudličky z bučku,
nudlicky z bažanta,
nudličky do polévky,
vepřové a la bažant,
vepřová panenka nudličky,
vepřové ala bažant,
zbytek uzeného bůčku recept,
co z česnekových výhonku,
vepřové a la bažant - recept,
vepřové s česnekovými výhonky,
česnekové výhonky recepty,
recept vepřové ala bažant,
cesnekovy vyhonky,
česneková nať využití,
salátové výhonky recept,
česnekové výhonky využití,
cesnek vyhonky recept
Suroviny:
bůček,
výhonky česnekové,
okurka salátová,
sůl,
cukr,
ocet,
omáčka sojová,
vegeta
Komentáře (9)
Použila jsem kousek domácího uzeného špeku, kousek domácího uzeného bůčku (libového) a zbytek kotlety, který se mi válel v lednici a musím říct, že to bylo jedno z nejlepších jídel, co jsem kdy jedla.I přítel si moc pochvalovat. Ty česnekové výhonky se opekly krásně do křupava a díky uzenému masíčku to bylo úžasně dochucené.
Cathleen, děkuji ti za recept a hlavně za inspiraci k použití suroviny, která by mě jinak ani nenapadla