Štrachanda z Plzeňska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 555 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,56 g |
Tuky | 38,40 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 65,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace na stránkách Ochutnejte Českou republiku
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2020 08:27
5. 1. 2016 04:20
3. 1. 2016 17:09
13. 10. 2015 13:33
29. 3. 2013 17:39
28. 3. 2013 17:17
28. 3. 2013 16:59
Ani nemůžete, protože název nezodpovídá původu.
25. 3. 2013 21:12
22. 3. 2013 17:26
18. 3. 2013 23:32
18. 3. 2013 23:27
18. 3. 2013 23:16
18. 3. 2013 23:12
18. 3. 2013 22:54
18. 3. 2013 22:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 31 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 49 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Rady a tipy na ty nejchutnější šunkofleky. Co do nich dát a jak je uvařit nejlépe
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: recepty z plzenska štracharanda jídlo štrachanda bramborova štrachanda strachanda jidlo plzeňsko jidlo štrachanda z brambor plzeňská uhlířina atu plzeňská jidla na plzensku strahanda kuchařka z plzeňska štracharanda recept šťouchanda recepty škrachanda plzeňská jídla - štracharanda jídla z plzenska uhlířina štracharanda jídlo domaci štrachanda
Suroviny: brambory, houby sušené, maso uzené, cibule, česnek, kmín drcený, majoránka, zázvor sušený, vejce, smetana, krupice dětská, sůl, sádlo, strouhanka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
28 názorů