Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 472 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,74 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle si restujeme cibuli skoro do hněda, čím déle ji restujeme, tím je sladší, takže záleží na chuti každého, zda ji má rád sladší či říznější. Pokud cibuli ihned trochu osolíme, bude rychleji hnědá, protože pustí šťávu. Asi v polovině restování přidáme posekanou šalvěj. Kdo rád v polévce víno, přilije v této fázi víno a nechá ho skoro odpařit.
Krok 2: Poté opepříme a zalijeme uzeným vývarem, vaříme zhruba 5 minut, přidáme česnek a pokrájené maso a ještě 5 minut prohřejeme. Dochutíme.
Zveřejněno 19. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená cibulačka se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/50JR
Moje poznámka
Uzená cibulačka se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/50JR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 49 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 54 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
cibulačka z uzeného vývaru,
recepty se šalvějí,
uzená polévka s cibuli,
cibulačka s uzeným masem,
cibulačka z uzeného masa,
cibulačka recept,
krkonosska cibulacka s uzeným masem,
krkonosska cibulacka s uzenym,
cibulacka,
recept na cibulačku z uzeným vývarem,
uzená polévka s cibulačka,
recepty polévka cibulačka z uzeným vývarem,
cibulacka z uzeneho,
cibulacka s uzeneho masa,
cibulacka se zampiony a uzenym,
jakou polévku uvařit z uzeneho masa,
cibulačka bez masa,
co vse se da se salveje,
cibulacka z. uzeneho vyvaru,
cibulačka z uzenýho vývaru
Suroviny:
cibule,
česnek,
šalvěj čerstvá,
vývar uzený,
maso uzené,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (24)
krásná práce