Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v marinádě se zázvorem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

35 min (35 min tepelná úprava)

26. 3. 2011 19:59

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie11 824 kJ / 2 826 kcal
Bílkoviny288,67 g
Tuky138,42 g
Vláknina14,84 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 3,03 g
Sůl7,30 g
Sacharidy96,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ryba tim, ze je mekka, zbavena, vody z ledu a je nalozena,je prekvapive chutnejsi , nez jsme zvykli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mata3636 mata3636

27. 3. 2011 14:16

pekný receptík :yes: a v tejto marináde si viem predstvaviť aj kuracie krídelká alebo pekné mäsité rebierka. škoda, že tu nie je slintajúci smajlík ;-)

Eliza Eliza

27. 3. 2011 12:31

Jani :-O:-O, jak ses tý kosti v krku zbavila??:-?

Ivuš, zajímavá marinádka...:yes::-)

Ivana79 Ivana79

27. 3. 2011 10:18

Ukladám;-)Marináda vyzerá dobre,zázvor som práve kúpila,tak cez týždeň vyskúšam:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 3. 2011 08:02

:-p+:yes:

Ivana Ch

27. 3. 2011 04:40

Marináda se mě moc líbí, určitě ji vyzkouším.:-p:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 3. 2011 23:39

varilamyskakasicku: Jsem ráda, že pejsek je na tom lépe a že i jemu rybka chutnala, HURÁ!!:-) Mám pangase taky ráda právě kvůli kostem. Předloni jsem poprvé v životě měla v krku kost kapra a přesto, že bydlím hned naproti špitálu, neuměla jsem si představit, že bych tam měla dojít(hrůůůza):-((. Takže já ho nezavrhuji a tu marinádu určitě vyzkouším;-)

isindy isindy

26. 3. 2011 23:21

to vypadá jedle ;-):-p ukládám k vyzkoušení:yes:

rebeka rebeka

26. 3. 2011 20:32

Fantom::yes::yes:;-)

varilamyskakasicku::yes::yes::-K

Fantom

26. 3. 2011 20:31

rebeka:já jsem to vážil a ten muj kořen váží 120g proto se mi to zdálo dost ale nedošlo mi že jsem si kupoval takovou kládu:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 3. 2011 20:31

Mela jsem zbytek korene zazvoru, davam si na caj cca 3 cm do litru a piji to jako prevenci a neni to zadny ohen, a v tom pekaci a tech rybach a marinade se ztraci 6 cm, tenkeho zazvoru, a to chilli papricka je horsi, pali vic, moc je to dobre, hodne ztlumi solamyl, i rybi chut, i mouka, olej, a dalsi, kdo se boji, muze dat 4 cm zazvoru, ale prave si louhuji caj se 3 cm zazvoru a fakt vyborne s citronem a medem, ahoj ja:-D

rebeka rebeka

26. 3. 2011 20:26

mě se to na 1 a 1/2 kg masa nezdá až tak moc..ten zázvor;-) a ta marináda vypadá fajnově;-):yes:

Fantom

26. 3. 2011 20:18

varilamyskakasicku: Ivo taky mě přišlo hodně toho zázvoru;-) ale ty jsi měla takový hubený kořínek:-) já si kupuju tlusťoučkej;-), já snad budu muset zkusit to Panďase nebo jak se to jmenuje:-)) je to vůbec ryba:-?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 3. 2011 20:11

Ja jsem pangasia si hodne oblibila, kvuli bilemu masicku a bez kosti, je to mozne ale s kazdou rybou ,ta marinada byla na tom piknantni a moc dobra, i nas "bolavy uz tyden pejsek" panackoval poprve dnes a tak jsem mu musela kousek cisteho pangasia dat, zkus nekdy, je to moc chutne, manzel chvalil a tak zkusim zase Iva:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 3. 2011 20:06

Ivo, já pangase můžu, nevadí mi, naopak. Mnozí mají výhrady k této rybě, já myslím, že nás už nezachrání nic!:-D Ta marináda se mi moc líbí a ten zázvor 6 cm,:-O teda, to musí mít grády. Poslední dobou je zázvor mou oblíbenou surovinou.;-) Vyzkouším určitě;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangas v marinádě tom kořínek komentář ahoj facebook pangas recept marinada na pangase kost z pangasia v krku marinada na rybu se zazvorem marináda na ryby se zázvorem pangasius se zázvorem marinády na pangacius pangasius zázvor recepty pangasius zazvor

Suroviny: pangasius, zázvor, citron, mouka hladká, solamyl, hořčice plnotučná, kečup sladký, omáčka sojová, olej, pepř, cibule, paprika čerstvá zelená, cibulka jarní, pivo světlé

TopRecepty.cz

Pangasius v marinádě se zázvorem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZmg