Moje poznámka
Harlekýn s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0opy
Moje poznámka
Harlekýn s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0opy
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 1 hodinou
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 26 minutami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 11 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 12 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 13 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 16 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 17 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 19 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 20 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 23 hodinami
Tématické fráze:
harlekýn zdobení,
harlekýn recept,
zdobení harlekýnu,
dort harlekýn obrázky,
dort harlekyn,
dekorace harlekyn,
harlekyn obrazky,
zdobení. harlekýnu,
vaření-česnečka,
recept na dort harlekýn,
zdobeni harlekyna,
miniharlekyn,
malý harlekýn,
svatebni dort harlekyn,
recept ma harlekyn,
mini harlekýn recept,
zdobení harlekýn,
zdobení harlkýnu,
recept harlekyn,
dort srdce harlekýn
Suroviny:
Komentáře (3)
Posléze bylo nalezeno 11 receptů na "harlekýn" https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=h...
No, každý harlekýn by se podivil, čemu všemu se říká "Harlekýn"
Dort "Harlekýn" má určitý standard a snad jedině to co je na obrázku u tohoto nereceptu se harlekýnovi podobá
***
Dortový korpus prokrojíme a stejné části otočíme řeznou stranou nahoru (budeme mít 2 dorty, nebo upečeme korpus z poloviční dávky).
Na každý plát naneseme sáčkem s řezanouu špičkou střídavě kruhy z pevné šlehačky a vyšlehané pařížské šlehačky.
Na řezu je tedy jedna vrstva kakaového korpusu a jedna vrstva šlehačkové náplně ve dvou střídajících se barvách - bílá a kakaová.