Keblaf

Hovězí maso Doba přípravy: 2h 4 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 2h 4 názory

Suroviny 2 porce

300 g mletého hovězího masa
nové brambory
sůl
pepř
olej
pažitka
Worcester
sojová omáčka
solamyl
chilli mleté

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, opepříme, přidáme trošku worcesteru, trošku sójovky a necháme hodinku odležet.

  2. Nové brambory nakrájíme na větší plátky, posolíme a posypeme nakrájenou pažitkou. Vložíme na plech s pečícím papírem potřeným olejem a pečeme hodinu při 180°C.

  3. Z masa vytvoříme dvě cca 150gr placky které obalíme v solamylu.

  4. Opečeme je zprudka na pánvičce s troškou oleje.

  5. Potom je necháme dodělat společně s brambory.

Poznámka od kuchařky

PS: Kebab umí udělat každý, ale Keblaf ? :-)

Komentáře k receptu Keblaf