Eintopf s kapustou a uzeným
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 694 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 10,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 31,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace: Apetit
Polévka je sytá a hustá, úplně s přehledem nahradí hlavní chod
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2013 12:54
Irrena, Jana Pá: děkuju
5. 6. 2013 11:30
Líbí se, co nejdříve udělám, fotka - její podání jako ze žurnálu
5. 6. 2013 10:24
Také pocházím z německé rodiny a Eintopfy miluju
5. 6. 2013 09:52
aktij2: děkuju My kapustu taky milujeme, manžel nejí vařené - nebo jinak tepelně upravené zelí, ale kapustu, to jo
5. 6. 2013 09:48
Moc pěkný recept. Kapustu mám ráda, zrovna včera jsme měli kapustové karbanátky. A nenech se, prosím, nikým otrávit Tvé recepty zde jsou moc zajímavé.
5. 6. 2013 09:21
Ja sa vám čudujem, táto debata vyvoláva smutný úsmev.
5. 6. 2013 09:13
Nikina:pokud vidím, snažíš se míti poslední slovo ty.
Naposled shrnuju: proti tvému receptu ani proti tobě nemám nic, recept se mi líbí.
Jen jsem vyvětlila, jak vnímám název já. Toť vše. Každý kdo si přečte naši praštěnou debatu uzná, že to jsi ty, kdo ihned vyskakuje a útočí, i když nevíím proč, nikde jsem tě neurazila a znova opakuju i recept se mi líbí. Tys rozvířila debatu, já nikoli. A urážet se nenechám a omlouvat se nemám za co. Na mém názoru nic nezměíš, přesto tvůj recept udělám, kapusta dobrá je
OMLOUVÁM SE ADMINŮM, NEMÁM ZŘEJMĚ PRÁVO VYJÁDŘIT SVŮJ NÁZOR. NIKOHO JSEM NEURAZILA A NEBYLA JSEM TO JÁ, KDO TENTO NESMYSL ROZVÍŘILL
VÍC UŽ NEŘEKNU ANI NA MUČIDLECH.
Naposled shrnuju: proti tvému receptu ani proti tobě nemám nic, recept se mi líbí.
Jen jsem vyvětlila, jak vnímám název já. Toť vše. Každý kdo si přečte naši praštěnou debatu uzná, že to jsi ty, kdo ihned vyskakuje a útočí, i když nevíím proč, nikde jsem tě neurazila a znova opakuju i recept se mi líbí. Tys rozvířila debatu, já nikoli. A urážet se nenechám a omlouvat se nemám za co. Na mém názoru nic nezměíš, přesto tvůj recept udělám, kapusta dobrá je
OMLOUVÁM SE ADMINŮM, NEMÁM ZŘEJMĚ PRÁVO VYJÁDŘIT SVŮJ NÁZOR. NIKOHO JSEM NEURAZILA A NEBYLA JSEM TO JÁ, KDO TENTO NESMYSL ROZVÍŘILL
VÍC UŽ NEŘEKNU ANI NA MUČIDLECH.
5. 6. 2013 09:08
rebeka: a já jdu taky hají, páč jsem před noční, heč!
5. 6. 2013 09:04
Do háje zeleného, ženský sakramentský.. a dost už povodně, rabování a další hnusy, a tady hádky a spory.. a kvůli čemu vlastně dejte si pac ( pusu nemusíte ) a běžte vařit svým miláčkům.. a mě do toho netahejte, já jdu hajíí.. jsem po noční, heč
5. 6. 2013 09:04
spagetka: musíš mít poslední slovo, že? Nu což, moudřejší ustoupí
5. 6. 2013 08:58
Nikina: přečti si mé nižší komentáře, já tě o totéž žádala několikráte. Děkuji
5. 6. 2013 08:57
rebeka:
5. 6. 2013 08:57
spagetka: prosím tě, abys toho nechala. Děkuji.
5. 6. 2013 08:53
Jitkas: já ale s tebou souhlasím
U nás slovo guláš se přece používá i ve smyslu miš-maš, prostě míchanice
Rebi, promiň, ale já Nikinu nenapadla a štve mě, když mě z toho obviňuje, kde vidíš, že jsem ji napadla, či urazila?
U nás slovo guláš se přece používá i ve smyslu miš-maš, prostě míchanice
Rebi, promiň, ale já Nikinu nenapadla a štve mě, když mě z toho obviňuje, kde vidíš, že jsem ji napadla, či urazila?
5. 6. 2013 08:52
Jitkas:
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 31 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 49 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
Českem s chutí: Putování po Sudetech. Dáte si eintopf, nebo raději pivní polévku?
Další recepty
Tématické fráze: jaké koření do guláše eintopf s kapustou německý eintopf kapustový guláš eintop s kapustou kapustový eintopf s uzeným eintopf německý eintopf s uzeným masem tradiční recepty ze sudet eintopf překlad mail thterm.sk loc:cz eintopf wikipedie zapečené brambory s uzeným a kapustou tradiční německý eintopf recept eitopf s kapustou eintopf s uzeným masem eintopf s uzenym kapusta z jednoho hrnce kapustový guláš s uzeným a brambory traditional german eitopf
Suroviny: maso uzené, kapusta, mrkev, cibule, brambory, těstoviny fusilli, sádlo, koření nové koření, pepř černý, česnek, sůl
Eintopf s kapustou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKPQ
66 názorů