Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát "Giftun"

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

28. 6. 2013 13:26

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 139 kJ / 511 kcal
Bílkoviny12,93 g
Tuky22,63 g
Vláknina31,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy57,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Název Giftun je podle hotelu v Egyptě, kde jsme byli ubytovaní. Egypťané mají velké množství salátů, ale při nejlepší vůli jsem se nebyla schopna domluvit s kuchařem o ingrediencích!:-))))) Tenhle salát byl skvělý a velmi zvláštní. Černý kmín, jinak taky Černucha, v Egyptě hojně používaný jsem použila poprvé. Pro ty, kteří nemají potuchy, co to je za koření přidávám odkaz..:-))

Všechny vás tímto zdravím již z domova!!:-))

http://www.prirodni-leciva.cz/cerny-kmin/t-532/

http://osiva-semena.cz/lecive-rostliny-semena/774-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irule Irule

1. 7. 2013 07:51

+9 Jani jistě dobré a i pěkné :yes::yes::yes::-p:-K

Jitkas

30. 6. 2013 15:55

Ani me se nelibi, co se tu deje. Nemuzu poradne ani psat, neb me napadne hned me dvojce. Ani dotttore uz mi nemuze pomoci.

jarda Kadic jarda Kadic

30. 6. 2013 15:46

Já teda nevím ,jak komu,ale mě už trpělivost došla,admini nic,tak já se odhlašuju a dokud tady bude s prominutím takového BORDEL,tak se neozvu:no:

brontik brontik

30. 6. 2013 14:50

Jana Remkova:dobrej recept ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 6. 2013 12:52

Jitkas: Já si sojovou omáčku dávám jen kvalitní a ne moc. Mám ji fakt ráda. O tom, že je z kopyt, tomu se jen směju a ikdyby byla, je mi to jedno!:-D Díky za komentář, který je k receptu, ostatní se snažím ignorovat;-) Ještě k té úpravě. Neměla jsem ho v misce, ale přímo na talíři k masu, takže jsem se snažila zabrat jen salát. No, mohla jsem ho dát do misky;-)

spagetka spagetka

30. 6. 2013 10:07

Dvojce Jitkas: Dvojčátko, mažou se toliko vulgární komentáře, zbytek dle vlastní úvahy smažou admini. Evidentně máte furt potřebu prudit, co? :-//:-//:-//:-//. Tak si poslužte, mohl byste puknout vzteky :-D:-D:-D:-D:-D

Dvojce Jitkas

30. 6. 2013 09:49

Ty ze nedelas hrubice? Takoveho razeni? Tak mi tedy vysvetli, co znamenaji ty tve BILINKY :-D:-D:-D:-D
Spagetko, mela by ses nad sebou zamyslet. Hlavne nad tim, jak mazes komentare. Kdyz se nekdo navazi do nekoho jineho, delas mrtveho brouka, ale jakmile se to tebe tyce, tak kometar nevydrzi dele nez dve, tri minutky.
Je mi jasne, ze toto hned smazes. Je to tu horsi, nez za komunistu:-D:-D:-D:-D

spagetka spagetka

30. 6. 2013 09:39

Jitkas: Nocomment. Schizofrenie, ale že se baví, co? Teď už nic nepiš, počkáme na vyjádření Jany.
Jani R., nechceš ty kecy fakt smáznout? Záleží na tobě, nejsou vulgární, ale nic nevypovídaj o receptu, jen rádoby o smyslu pro zvrácený humor.....:-/:-/

Jitkas

30. 6. 2013 09:36

J.R: Moje komentare jsou tri- 07:18:50, 08:24:54, 08:35:43. Nezlob se, ale zbytek nepisi ja. A klidne smaz, neb pod receptem se ma mluvit o receptu, ne o blbostech. Tento je posledni. Jo a sourorenci jsou dokonali, ne dokonaly, chyby sice delam, neb v zadnem pripade nejsem dokonala, ale hrubajzny takoveho razeni tedy ne. To pro ono "dvojce".

Jitkas

30. 6. 2013 08:58

spagetka: a taky nejsou tak dokonaly, jako jsem ja. Ale je to ma krev, nuz co nadelame, ze.

Jitkas

30. 6. 2013 08:35

spagetka: Mas pravdu, ale ja vlastnich sourozencu mam az dosti, nekdy si myslim, ze bych chtela byt jedinacek. Ovsem vetsinou to je parada a mame se radi. Toz bude nas vic, nebojime se vlka nic!!

spagetka spagetka

30. 6. 2013 08:30

Jitkas: Jo 7:18:50 že jo, zbytek opět tvé "milované dvojče",;-);-);-)

Jitkas

30. 6. 2013 08:24

Jana Remkova: Muj prvni a komentar, je z 07:12:50. Toto je druhy a posledni. Ostatni "duchaplnosti" nepisi ja. Naopak, salatek vypada moc dobre.

Jitkas

30. 6. 2013 07:43

A jeste musim dodat, ze ja bych tento salat privedla do uplne dokonalosti tim, ze bych to lepe naservirovala. Jak rika muj dottore, ji se i ocima.

Jitkas

30. 6. 2013 07:18

Jana Remkova: Cernuchu jsem ochutnala v jedne libanonske restauraci. Byla pridana v salatu z petrzelove zelene nate. Chut byla zvlastni, ale musim rici, ze nijak nerusila, ba naopak. Co se tyce sojove omacky, nevedela jsem, ze se dela z kopyt a kosti. Ja mam pocit, ze prave sojova macka, ze vsech onech "preparatu", je ta nejprirodnejsi. Kdyz ji ma nekdo rad, nevidim duvod, proc ji nepridat, nebo naopak. Je to jen o osobni chuti, kterou ja naopak uznavam a neodsuzuji. A salat je originalni urcite, neb cernuchu do nej nikdo nepouzil, ac mnozi vedeli, oc jde. A o tom to je, rozsirit horizonty.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty hlušcová jana sojový salát kus kus salát okurkový salát smažou a česnekem bilinky zvraceny humor.sk bilinky pouzivane v kuchyni lecive bilinky bilinky v salátu bilinky do salatu salát z byli fazolek arabske koreni na salat palačinky recept amur recepty recepty z květáku fazolky plněná rajčata recept salat z lososa salat losos recept

Suroviny: fazolky zelené, cibule červená, rajče, česnek, olej olivový, šťáva citronová, omáčka sojová, sůl, pepř, kmín celý

TopRecepty.cz

Salát "Giftun"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EX54