Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek s česnekem a rajčaty

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie95 Lucie95

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie209 kJ /
50 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,27 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lilek omyjeme a odstraníme vnitřek. Nakrájíme na kostičky a osolíme. Krok 2: Na oleji si osmahneme nakrájený česnek a přidáme lilek a bylinky. Krok 3: Dusíme asi 8 minut. Krok 4: Rajčata si nakrájíme na kostky a na 2 minutky je přidáme podusit ke směsi.

Zveřejněno 7. 9. 2013

Poznámka autorky Lucie95

Je to obměněná verze cukety a rajčat a chutná také skvěle :-)

Jako přílohu jsem zvolila bulgur, ale hodí se i rýže nebo kuskus.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilek s česnekem a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zgr8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilek s česnekem a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zgr8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Když jej podusím, tak mi to pak přijde takové "rozblemcané", proto vykrajuji :-)

Lucie95: ty to fakt nekonzumuješ?:-O To v strede lilku je jemné a chutné.

magdalenka: Myslím tím ta semínka, co jsou ve středu.

Ahoj, čo si myslela pod tým, že z lilku odstraníme vnitřek? Veď ten je najchutnejší, predpokladám, že ho nevyhadzuješ. Alebo som zle rozumela?

Já tady mám fakt velkou absenci, když jsem si tady toho nevšimla!:-D:yes::yes::yes::yes:

lilek miluju jakkoli připravený a v kombinaci se vším:-D:-D:yes::yes:

Tématické fráze:
minutka z lilku, lilek recepty, lilek minutka, lilek s rajčaty a česnekem, lilek s česnekem a rajcetem

Suroviny:
lilek, rajče, česnek, bazalka čerstvá, tymián, olej olivový

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu