Beránek
Vanilkou a citronem vonící piškotový beránek patří k tradičním symbolům Velikonoc. Bílkovou polevou beránek získá svou bílou barvu a s mašličkou kolem krku bude vypadat tak krásně, že vám ho děti nebudou chtít dovolit rozkrájet.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 11 262 kJ / 2 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
Tuky | 47,79 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 482,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2017 18:51
26. 3. 2016 13:37
26. 3. 2016 11:38
26. 3. 2016 11:30
25. 3. 2016 19:54
23. 3. 2016 20:40
27. 3. 2015 10:17
20. 4. 2014 11:03
6. 4. 2012 11:29
6. 4. 2012 11:24
JM
2. 4. 2012 14:00
2. 4. 2010 07:22
21. 2. 2009 14:29
3. 2. 2009 19:18
3. 2. 2009 13:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 15 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 5 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma Velikonoce: Znáte velikonoční tradice? Poradíme s přípravou výborné nádivky a beránka
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Co je třeba vědět při pečení beránka? Toto je deset odpovědí na nejčastější otázky
Další recepty
Tématické fráze: beránek recept recept na beránka beránek poleva na beranka recept beránek jak dlouho péct beránka recepty na beránka jak ozdobit velikonočního beránka sněhová poleva na beránka jak ozdobit beránka recepty beránek beránek recepty jak dlouho péct velikonočního beránka poleva na velikonočního beránka recept na velikonocniho beranka polevy na beranka citronova poleva na beranka recepty na velikonocniho beranka velikonoční beránek s Majolkou® beránek poleva
Suroviny: vejce, šťáva citronová, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka polohrubá, kůra citronová, tuk, mouka hrubá, bílek, šťáva citronová, cukr moučkový, ořechy lískové, mandle
Beránek
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31WQ
16 názorů