Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 619 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,02 g |
| Tuky | 27,67 g |
| Vláknina | 16,88 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beránčí masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Ax
Moje poznámka
Beránčí masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Ax
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 2 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 4 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 8 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Tématické fráze:
beran recepty,
beran recept,
recepty z berana,
jak upect berana,
recept beran,
příprava berana,
recept na berana,
recepty na berana,
beranmaso,
recepty beran,
jak uvařit berana,
svickova z berana,
grilovani berana,
grilovani berana postup,
gulas z berana,
priprava koziho masa,
recept z berana,
beranni maso,
marcipán recept kondenzované,
co uvarit s beraniho masa
Suroviny:
maso skopové,
sádlo,
cibule,
česnek,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
feferonka,
vývar masový,
kečup sladký,
brambory
Komentáře (4)